Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

102 m2 andelsbolig til salg i 4000 Roskilde

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Roskilde (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Svogerslev, Andelslejlighed byttes, 4000, 4 vær., 102 kvm., boligydelse kr. 3580, andelsvurdering kr. [xxxxx]Rækkehus i 2 plan, 3 soveværelser på 1. sal, stue/alrum/nyere køkken og helt nyt bad/toilet i stuen. Entre med indbyggede skabe, trappe til 1. sal og opbevaringsrum under trappe. Ialt 102 kvm. Fjernvarme. Sydvendt have med træterrasse, overdækket udekøkken, markise og lille redskabsskur. Ved indgangsparti er et skur med indlagt el.
AB Rosenhaven er en mindre veldrevet forening med 50 andelshavere, en god økonomi der afspejles i den lave husleje. Der er et fælleshus med vaskeri og festlokaler, børnevenligt område med grønne områder og legeplads. Skole, institutioner, indkøb, sportsklub er alt sammen tæt på. Bare 5 km til Roskilde centrum og 2 minutters gang til åbne marker.
Excl. forbedringer ca. 170.000. A/C el+varme kr. 900,00
Søger minimum 3 værelser 70 kvm og maks. 2. sal (eller elevator) og altan. Vesterbro eller Frederiksberg. Kun bytte.


Denne andelsbolig ligger i Roskilde. Roskilde har postnummeret 4000, og ligger i kommunen Roskilde,  som ligger i Storkøbenhavn. Andelsboligen er i alt 102 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 25.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.580 kr. per måned.

Lignende boliger