Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

37 m2 andelsbolig til salg i 2450 København SV

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, København SV, Ellebjergvej (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København SV, Andelslejlighed byttes, 2450, 1 vær., 37 kvm., boligydelse kr. 2480, andelsvurdering kr. 760000, [xxxxx] 18 4 2.

Jeg er rigtig glad for lejligheden og området, så jeg bytter kun hvis jeg finder det rigtige. Lejligheden ligger i den sunde andelsforening, Ellebo, 100 m fra sjælør st. Det er et rigtig fint område med bademuligheder både ved Teglholmen og Valby strand der ligger 5 min væk på cykel. Der kommer sågar metro 400m væk ved Mozarts plads i løbet af et år eller to.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Mindre og billig andelslejlighed, men jeg ønsker at bytte den, hvis jeg kan få et godt tilbud. Helst en større, længere ind mod byen. Ideelt til en anden andelsbolig i Kbh V, N, K, Ø eller Frb. Så hvis du står med en større lejlighed med din ekskæreste, men ønsker en billigere lejlighed til dig selv så ræk ud til mig:)Ønsker: over 40 kvm. Max 1.5 mio og 5000kr i boligydelseDenne andelsbolig ligger på Ellebjergvej i København SV. København SV har postnummeret 2450, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 37 m2 fordelt på 1 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 2.480 kr. per måned.

Lignende boliger