Andelsbolig til salg, Højbjerg, Emiliehøj


Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 715302
  • Andelsbolig
  • 72 m2
  • 2
  • 1.195.000 kroner
  • 3.692 kroner
Få yderligere info om boligen!
Andelsboliger.dk er en søgemaskine som linker videre til boligannoncer på andre hjemmesider. Læs mere...

Populær andelsbolig med stor terasse på eftertragtet adresse i Skåde/Højbjerg

Område
Der udbydes nu denne skønne 72 kvm store andelsbolig på [xxxxx] i Skåde. Boligen består af 2 værelser og er placeret i gavlen i stueplan, som dermed henvender sig til både det yngre og ældre segment. Forældrekøb er tilladt. Ejendommen er placeret i naturskønne omgivelser. Ejendommen har en eftertragtet beliggenhed med både skov, strand og Aarhus C i nærområdet. Derudover er der indenfor få hundrede meter adgang til indkøb, offentlig transport og fitness.
Ejendom
Ejendommen er opført i 1985, men gennemgribende moderniseret i 2011. Det er en velfungerende andelsboligforening, og indeholder 40 andele med en beboersammensætning i alle aldre. Her varetager bestyrelsen den daglige drift, mens vicevært og gartner tager sig af rengøring, udenoms arealerne m.m. Der er gratis vaskekælder, adgang til hobbyrum, cykelrum, selvskabslokale og ligeledes en fælles haveterrasse, græsplæne samt parkeringsplads lige foran hoveddøren. I 2011 gennemgik bygningen en omfattende renovering, heriblandt nye facademure, udskiftning af tag, døre, vinduer, renovering af opgange, udskiftning af vandvarmere m.m.
Bolig
Lejligheden præsenter sig med en fin entré, hvor der god plads til både sko, overtøj samt et højskab til støvsuger og diverse rengøringsartikler. Fra entreen er der adgang til stort dejligt badeværelse med muret bruseniche, skabselementer med håndvask, toilet og varme i gulvet. Der er rum til at opsætte vaskesøjle, hvis dette ønskes. Videre fra entreen der adgang til en stor lys stue, hvor der er god plads til inddeling af spisestue og tv stue i. Fra stue er der adgang til stort køkken med god bord- og skabsplads samt rum til mindre spiseplads. Soveværelse er rummeligt med god skabsplads og lækker altandør, der giver et lækkert lysindfald. Fra stuen har man direkte udgang til en hyggelig 13 kvm terrasse med god plads til havemøbler og grill. Terassens størrelse er udnyttet med fliselægning helt ud til en høj bøgehæk, som giver god privatliv uden at stjæle lys.

Område
Afstand til centrum: 4.000 m
Afstand til indkøb: 700 m
Afstand til skole: 1300 m
Afstand til off. transport: 200 m

Økonomi
Købspris: 1.195.000 kr.
Boligydelse pr. måned: 3.692 kr. inkl. vand og varme

Fakta
Byggeår: 1985/2011
Boligareal: 72 m2
Etage: 0
Antal rum: 2
Husdyr tillads: Ja
Fremleje tilladt: Ja
Elevator: Nej
P-pladser: Ja
Energimærke: C

Du linkes videre til en anden betalingsportal, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om andelsboligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...