FordelsBruger-abonnement på Andelsboliger.dk

Her kan du læse mere om hvad du får som ikke betalende-bruger, og hvilke fordele du får ved at opgradere din profil til et FordelsBruger-abonnement på Andelsboliger.dk.

Brug af Andelsboliger.dk

Som boligsøger kan du at oprette en søgeagent på vores boligsøgemaskine, der giver besked lige så snart der kommer en ny andelsbolig på markedet. Derudover kan du uden FordelsBruger-abonnement få info om alle de sælgere, som har frikøbt deres annoncer. Du behøver heller ikke opgradere til et Fordelsbruger-abonnement for at oprette en søgeannonce så sælgere kan se, hvad du er på udkik efter.

Som sælger kan du oprette en annonce på din andelsbolig. Bemærk at annoncen skal overholde vores retningslinjer, herunder må du kun oprette en annonce på en andelsbolig du har råderet over og ret til at sælge.

Hvis du som boligsøger vil have info om en sælger, der ikke har frikøbt sin annonce, kan du købe tilvalgsproduktet ”FordelsBruger-abonnement”, som giver dig en række fordele.

Hvilke fordele får man ved et FordelsBruger-abonnement på Andelsboliger.dk?

Et FordelsBruger-abonnement på Andelsboliger.dk giver dig en række fordele:

  • Med et FordelsBruger-abonnement får du besked om andelsboligerne før andre
  • FordelsBruger-abonnementet giver dig adgang til alle boligerne på Andelsboliger.dk
  • Hvis du har et FordelsBruger-abonnement som boligsøger, får du en fremhævet boligsøger annonce mv. 
  • Hvis du har abonnement på Andelsboliger.dk som sælger, får du adgang til Danmarks største køberkartotek mv.


Hvordan får man FordelsBruger-abonnement på Andelsboliger.dk?

Du har mulighed for at opgradere til et FordelsBruger-abonnement på Andelsboliger.dk ved at klikke på menuen ”Køb adgang” når du er logget ind på din brugerprofil.

 

Yderligere info om abonnementer på Andelsboliger.dk

Skriv til [email protected] hvis du vil have yderligere informationer om abonnementer som boligsøger eller sælger på Andelsboliger.dk.

Brug af Andelsboliger.dk samt køb af FordelsBruger-abonnement på Andelsboliger.dk er underlagt Andelsboliger.dk´s generelle vilkår:
http://www.andelsboliger.dk/vilkaar.aspx