Andel til salg Helsingør

Du har lavet denne søgning:  Andel til salg Helsingør, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andel til salg Helsingør. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig på listen med andelsboliger på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder - på listen. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg
10 boliger fundet

Andel til salg Helsingør

Du har lavet denne søgning:  Andel til salg Helsingør, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andel til salg Helsingør. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find andelsbolig i Helsingør

Helsingør er en by med en rig historie og kultur. Byen er beliggende ved Øresund, og har derfor altid været en vigtig handelsby. Helsingør er også kendt for sit kongeslot, Kronborg, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Her er nogle af de ting, der kendetegner Helsingør:

Kronborg Slot: Kronborg Slot er et af Danmarks mest berømte slotte. Det er kendt som Hamlets slot, da det var inspirationen til Shakespeares skuespil. Slottet er en imponerende bygning, der er bygget i renæssancestil.

M/S Museet for Søfart: M/S Museet for Søfart er et maritimt museum, der er beliggende i en gammel dampskibsværft. Museet fortæller historien om dansk søfart, og har en samling af skibe, modeller og andre maritimt relaterede genstande.

Helsingørs bymidte: Helsingørs bymidte er en charmerende blanding af gamle og nye bygninger. Bymidten har en livlig atmosfære, og er hjemsted for en række butikker, restauranter og caféer.

Helsingør er en velforbundet by med et godt udvalg af transportmuligheder. Byen har et veludbygget vejnet, et omfattende busnetværk og en række færger, der forbinder Helsingør med andre byer i Danmark og Sverige.

Ifølge en opgørelse fra Helsingør Kommune er der ca. 22 andelsforeninger i Helsingør. De fleste af foreningerne ligger i byens centrum og i de nærmeste bydele.