Denne bolig er oprettet af en bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Aalborg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 740146
  • Andelsbolig
  • 84 m2
  • 3
  • 875.000 kroner
  • 3.100 kroner
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 20 kr. for de første 2 dage og herefter 200 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Stor 3 værelses andelsbolig midt i Aalborg

Velkommen til denne fine andelslejlighed, der er ideel for den lille familie, forældrekøb eller den studerende da I ikke får langt til hverken studiet, arbejde, indkøb eller byens liv.

Ejendommen er i god stand og flot løbende vedligeholdt. Yderligere hører der gode fælles faciliteter til ejendommen som cykelskur i gården og en hyggeligt terrasse med bord og stole. Her er således rig mulighed for at grille med vennerne om sommeren eller afslapning i solen.

Lejligheden ligger ydermere lige ved Nordkraft, Musikkens Hus og havnefronten.

Indendørs kommer man til entreen, som også er fordelingsgangen hvorfra man har badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, stort lyst stue med masser af plads til spisebordet og sofa arrangementet, køkken med opvaskemaskine og spiseplads samt et stort soveværelse med masser af skabsplads. Videre har man 1 værelse ligeledes med masser af skabsplads.

Med jeres nye andelslejlighed får man en god lejlighed med lyse rum og højt til loftet. Desuden kommer I til at bo tæt på den smukke Limfjord, ved Nordkraft og områdets mange andre kulturtilbud. Endvidere kan centrum nås på gåben, og her kan alverdens café- og restaurantoplevelser udforskes, og ligeså inviterer de mange butikker de shoppelystne indenfor.

Velkommen til Sønderbro 4a st. tv - 9000 Aalborg

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 20 kr. for de første 2 dage og herefter 200 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Aalborg kommune - klik her for mere info.