Denne annonce er oprettet af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Aalborg SØ, Sohngårdsholmsvej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
  • 743033
  • 54 m2
  • 1
  • 300.238 DKK
  • 1.946 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Hyggelig lille andelsbolig i god forening sælges

Andelslejlighed i Andelsforeningen Solhøj Aalborg Boligadministration sælges.

Har selv boet i lejliheden i fem og et halvt år gennem min studietid ved AAU. Lejligheden er 45 kvm, og 54 kvm inkluderet altan.

Perfekt til den aleneboende eller til et par. Der er muligheder for at skabe et lille soveværelse der er afgrænset fra stuen. Køkken og badeværelse med god plads og gode opbevaringsmuligheder. Den dejligste altan, der er sydvendt og får sol hele dagen. Der er kælderrum og parkeringsplads til beboere på pladsen.

Stille, hyggeligt nabolag der er cirka midt imellem universitetet og centrum. Der kører tre buslinjer et lille stenkast fra adressen (13,15 og 2). 10 minutter med kollektivtrafik til Aalborg centrum, eller 20 minutter med cykel.

Indkøbsmuligheder (Spar, Fakta, Circle K, Lidl, Rema 1000, osv.) i gangafstand til adressen. Fitnesscenter og apotek lige ved.

En lille hyggelig bolig, der er økonomisk uden at gå på kompromis med trivsel, plads eller faciliteter. Jeg har selv været virkelig glad for lejligheden og for nabolaget i al den tid jeg har boet der. Overtagelsesdato efter aftale.

Skriv endelig hvis du ønsker at komme og se lejligheden eller har andre spørgsmål :-)