Rapportér

Andelsbolig til salg, Højbjerg, Emiliehøj

Giv mig al info nu.
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Andelsboliger.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 727906
  • Andelsbolig
  • 53 m2
  • 2
  • 1.8.2020
  • 1.195.000 kroner
  • 2.183 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Andelsboliger.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Nyrenoveret andelslejlighed med udsigt til Marselisborg skoven og Aarhus bugten

Salgsannonce
Lækker 2 vær. nyrenoveret andelslejlighed med udsigt til Marselisborg skoven og Aarhus bugten til salg. Ejerudgift/husleje på kr. 2183 (boligydelse kr. 1081, drift kr. 1102 + aconto varme kr. 450 & vand kr. 350).

Da jeg har fået en datter, og dermed har behov for mere plads, ønsker jeg at sælge min dejlige andelslejlighed. Men jeg bliver i andelsforeningen for den er virkelig fantastisk.

Om foreningen
Foreningen rummer 40 lejligheder og det er en forening med en meget fornuftig økonomi.
Foreningens beboere består af en god blanding af ældre og yngre, børnefamilier og enlige, men kendetegnet er den gode tone og hjælpsomheden.

Om lejligheden
Lejligheden rummer en entre med plads til skabe, som leder videre til hhv. badeværelse og køkken/stue og soveværelse. Lejligheden er 53 kvm med fibernet.

Badeværelset er renoveret i foråret 2019, der er sorte marmorklinker på gulvet og mosaikker i brusenichen. Øvrige vægge er vandskuret.
Der er glasvæg ved brusenichen samt installeret en vaske-tørremaskine i et fint bordarrangement med oliebehandlet træbordplade og med gulvvarme.

Køkkenet, som er i åben forbindelse med stuen, er renoveret og udvidet i sommeren 2019, så der både er mere skabs-og bordplads samt et flot retro køleskab, som bryder de hvide overflader. Fra stuen kommer man til soveværelset.

Soveværelse har vandskurrede vægge, og står rå i samme stil som på badeværelset. Der medfølger et ældre, men funktionelt stort klædeskab.

Den ca. 10 km. store altan er malet og renset både ind- og udvendigt i sommeren 2019. Altanen er østvendt/let sydvendt, så du får de flotteste solopgange og sol på altanen frem til middagstid. 

Derudover er der to fælles terrasser for enden af bygningen, hvor man kan nyde solen resten af dagen. Der finder du også en stor grill, som er til fri afbenyttelse.

Der hører et godt kælderrum til lejligheden. Der er fælles cykelkælder, trænings-/hobbyrum samt et festlokale i kælderen.

Alle hård hvidevare medfølger i prisen, hvor der stadig er garanti på vaskemaskine, køleskab samt emhætte.

Det er tilladt at holde husdyr i foreningen.
Forældrekøbe er ikke tilladt.

Om Emiliehøj
Andelsforeningen ligger tilbagetrukket fra Oddervej i et dejligt grønt område, hvor du finder Emiliehaven, som rummer frugthave og urtebed til fri afbenyttelse, rekreativt område med bålsted og borde-/bænkesæt samt en lille skov med fint stisystem samt en lille sø i Emiliedalen. Emiliehøj ligger i gåafstand til både Marselisborg skov 1.2 km og 1.7 km til Ballehage strand. Der er 600 meter til indkøb samt ca 5 km til banegården.


Pris: 1.205.000kr

Andelsværdi: 1.229.394 (hvor beløbet til forbedringer ca.50.000kr må lægges oveni).

Skulle du have bank i Alm brand, så er foreningen allerede godkendt hos dem.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Andelsboliger.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Højbjerg