Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Esbjerg

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Esbjerg. Mere info om andelsboliger til salg i Esbjerg.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Esbjerg. Mere info om andelsboliger til salg i Esbjerg.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Esbjerg

 

Esbjerg som ligger ud til den jyske vestkyst har tidligere været Danmarks største fiskerihavn. Esbjerg er en nyere by, som er vokset op omkring den havn som blev bygget i 1868, som erstatning for Altona, der gik tabt under 2. Slesvigske krig. Lige siden har havnen haft stor betydning for Esbjerg, som er gået fra ikke at eksistere, til at være Danmarks 5. største by på under 200 år.

Havnen i Esbjerg er byens største drivkraft, med funktion som lastning af dele til offshore aktiviteter, her især vindmøller. I 1997 og 2006 blev Esbjerg kåret som årets by, pga. byens unikke samarbejde mellem de private og offentlige virksomheder, samt byens arbejde for unge talenter. Pt. udbygges Esbjerg havn, som regnes med at stå færdig i 2015, hvilket har skabt grundlag for yderligere vækst i industrien. I Esbjerg ligger bl.a. også Danish Crown – Europas største slagteriselskab.

Esbjerg ligger i Sydvestjylland og er Danmarks 5. største by med et indbyggertal på 71.576. Esbjerg kommune udgør et areal på 742,5 km2. Esbjerg har direkte forbindelse til Kolding og Odense med E20 og tog. Desuden kan man fra Esbjerg sejle med DSDF til Harwich i England.

 

Find andelsbolig til salg i Esbjerg

Leder du efter en andelsbolig til salg i Esbjerg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Esbjerg. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Esbjerg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Esbjerg - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Esbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Esbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Esbjerg som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Esbjerg?

I Esbjerg finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Esbjerg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Esbjerg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Esbjerg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Esbjerg.

Hvor meget koster en andelsbolig i Esbjerg?

Prisen på en bolig i Esbjerg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Esbjerg.