Rapportér

Andelsbolig til salg, Frederiksberg, Howitzvej


Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 728859
  • Andelsbolig
  • 88 m2
  • 3
  • 15.1.2021
  • 2.250.000 kroner
  • 6.900 kroner

Nyistandsat og moderne bolig tæt på Metro, FRB have & CBS

Tilbagetrukken høj stuelejlighed, tæt på indkøbsmuligheder, metro, FRB have og CBS. Lejligheden er total istandsat for 2 år siden i forbindelse med sammenlægning af to andele.

Den høje stuelejlighed ligger tilbagetrukken mod en brandvej og indeholder:

Stort køkken/alrum med nye Siemens hvidevarer (indbygget ovn, stor kogeplade, køle/fryseskab samt opvaskemaskine) og stort vinkæleskab. Køkkenet er fra INVITA som ligeledes har sat dette op, der er derfor garanti på elementerne.

Stort soveværelse med stort klædeskab til 2 personer.

Rummeligt børneværelse/kontor

Lyst, stort badeværelse med varme i gulvet, rainshower i stor bruche niche, vaskemaskine og tørretumbler fra Bosh.

Til andelsforeningen tilhører et lækkert gårdmiljø med have og plads til udfoldelser. Det er muligt (gratis) at låne fest telt samt ekstra borde og stole til festlige lejligheder. Andelsforeningen er økonomisk sund, med plads til forøgelse af andelskronen ved generalforsamlingen til oktober. Der er planlagt projekt med nye vinduer og facade til foråret, dette forventes at påvike boligafgiften med 40kr/måned. Boligafgiften har været uændret i de 7 år vi har boet her.

Det er tilladt at have hund og kat. Vi er ligeledes ikke rygere.

Overtagelse per 15/1 2021. Dog ønsker vi at gennemføre salget nu grundet køb af ny bolig. Vi afholder åbent hus søndag den 2. august mellem kl 15-16. Du / i må meget gerne skrive hvis i ønsker at kigge forbi eller har nogen spørgsmål.

Oplysninger til banken for lejligheden og andelsforeningen "Smalle Howitz" kan downloades her: https://ibm.box.com/s/bup54g5bqdh6dbuoapss2zrwc6tw545v

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info.