Rapportér

Andelsbolig til salg, København Østerbro, Borthigsgade


Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 730972
  • Andelsbolig
  • 76 m2
  • 2
  • 2.100.000 kroner
  • 2.731 kroner

76kvm lejlighed i hyggeligt kvarter på østerbro

Ønsker du en STOR ny-i-stand-sat 2 værelses lejlighed (tidligere 3-værelses) med højt til loftet, fine gammeldags stuk og beliggende Østerbro med lav boligafgift? Så er dette noget for dig.

- 76 kvm
- Boligafgift: 2731 kr
- Aconto vand/varme: ca. 500 kr
- Sund forening med lav gæld
- Offentlig transport og adskillige supermarkeder inden for få minutters afsted
- Loftrum & kælderrum på ca. 4-5kvm hver
- Vaskemaskine, tørretumbler & opvaskemaskine medfølger
- Høj stue plan, højt til loftet og mulighed for altan

Jeg vil gerne sælge min ny-renoveret andelsbolig på 76 kvm (renoveret i 2019) beliggende på et stille kvarter uden trafikstøj. Lejligheden har en utrolig lav bolig afgift på 2731 kr og hører ind under en sund forening. Lejligheden har oprindeligt været 3 værelser, hvor en væg er blevet taget ned til fordel for en stor stue. Væggen kan nemt sættes op igen, hvis man ønsker 3 -værelser. Til lejligheden følger der både et stort kælderrum og et stort loftrum med, hvilket giver rig mulighed for opbevaring.

Lejligheden er på stuen etagen, men ligger højt så man ikke kan se direkte ind i boligen. Inden for få minutters gå afsted kan man tage busser på Lyngbyvej eller S-togslinier fra Ryparken st. Inden for 5 minutters gå afsted kan man finde supermarkeder som Netto, Lidl, Føtex, Rema1000 og Fakta. Der er også 2 Fitness World trænings centre inden for 2-3 minutters gå-afstand. I nærheden kan man tage på hyggelige gåture ved Kildevældssøen. Lejligheden er afdækket fra store gader og området er meget støvfrit belligende foran et rækkehus kvarter, som giver en hyggelig og stille og rolig atmosfære.

Der er både lavet anmærknings-fri VVS og EL attest, så du kan være sikker på at du flytter ind i en bolig uden fejl og mangler.

Overtagelse er sat til d. 1/12. Prisen på andelsboligen er baseret på andels-kronen inklusiv forbedringer.

ÅBENT HUS: SØNDAG D. 11/10-2020 kl 13.00
Skriv en besked, hvis du ønsker dokumenter eller at se lejligheden.

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.