Rapportér

Andelsbolig til salg, København Vesterbro, Edvard Falcks Gade


Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 723733
  • Andelsbolig
  • 120 m2
  • 4
  • 3.355.000 kroner
  • 7.000 kroner

Herskabslejlighed i hjertet af København med lav månedlig ydelse

Denne fine høje stuelejlighed ligger på en stille gade bag Glyptoteket mellem Tivoli og kanalerne. Hovedbanegården, metroen, Rådhuspladsen, og kanalerne, hvor der er bademuligheder om sommeren, er alle inden for små 10 minutters gang.
Placeringen lige mellem Vesterbro og Kbh. K giver rig mulighed for at nyde restauranter, biografer og bylivet.

Andelen er 120 m2 stor fordelt på to store stuer, et soveværelse, et badeværelse, et kammer med stor hems, og et lille disponibelt rum, hvor der kan genetableres toilet. Endeligt, er der tilhørende loftrum og et stort kælderrum. Kælderrummet har lys og el, så der kan tilsluttes fx. fryser.

Lejligheden har et meget smukt og klassisk udtryk, med høje paneler, over tre meter til loftet, samt store vinduespartier. De store stuer har en smuk stuk og opholdsstuen er præget af en smuk porcelænskakkelovn, som går hele vejen fra gulv til loft.

Hele lejligheden er i 2014 blevet fuldt renoveret med respekt for lejlighedens stil og udtryk. Forbedringer omfatter rensning og restaurering af stuk og kamin, etablering af moderne el og indfræsning af alle ledninger og stikkontakter, nyt køkken med induktion og gas og nyt badeværelse.

Foreningen er meget sund og veldrevet med lav gæld, og en vel vedligeholdt ejendom.

Andelskronen ligger på 2.787.314 kr. og de samlede forbedringer er ca. 566.000 kr.

Boligafgiften er på 4.059,89 kr. per måned, dertil kommer der omkring 800 kr a conto varme, 1.400 kr a conto vand og 139 a conto internet. A conto vand er fastsat ud fra de tidligere ejeres forbrug og må forventes at aftage afhængigt af forbrug.

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København V