Rapportér

Andelsbolig til salg, Mårslet, Mustrupvej, 245


Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Andelsboliger.dk!

  • 732635
  • Andelsbolig
  • 106 m2
  • 4
  • 395.000 kroner
  • 9.822 kroner
  • C

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Andelsboliger.dk!

Velindrettet andelsrækkehus med dejlig stor have i Mårslet

På Mustrupvej bliver I mødt af en velindrettet og lys andelsbolig, der placerer jer i gåafstand til byens faciliteter. Boligen er velegnet til senior eller den lille familie.

Rrækkehuset er opført i 2007 og fremstår nydeligt og moderniseret juli 2020. Når I ankommer til ejendommen, kan I parkere bilen i garagen, der har et tilknyttet skur, inden I fortsætter indenfor. Bag hoveddøren udfolder der sig 106 kvadratmeter over ét plan, og hjemmets hjerte udgøres uden tvivl af det store opholdsrum, hvor stue og køkken flyder sammen. Det hvide, U-formede køkken byder på god plads i både skabe og på bordpladen, og stueafdelingens gavmilde vinduespartier tilfører et skønt, naturligt lys til rummet.

Opholdsmiljøet kan nemt indrettes med et blødt sofahjørne samt et spisebord, og fra stuen kan havedøren desuden stilles på vid gab i sommermånederne og lade det dejlige vejr komme indenfor.

I den ene ende af huset er der to gode værelser med skabe samt et pænt og rummeligt badeværelse med en bruseniche og et vindue til udluftning.

Fra den kombinerede entré og bryggers med vaskefaciliteter har I afslutningsvis adgang til det sidste værelse/kontor, og hjemmet muliggør således at I indretter jer med to separate værelsesafdelinger.

I haven kan I slappe af i havemøbler på terrassen. I kan ydermere se frem til en ideel beliggenhed i byen med gåafstand til busstoppestedet/letbanen, daginstitution, fodboldbane og Superbrugsen. Mårslet Station er også lige i nærheden, og herfra tager I nemt letbanen til Aarhus.
Huset er gennemmoderniseret sommer 2020 - med tilhørende nyt lækkert gulv samt nymalet både udvendig som indvendig.

Følgende følger med i købet.:

Andelsbeviset, havemøbler samt haveredskaber, stort nyt gasgrill, hårdhvidvare, samt møbler, som man ønsker at overtage. ( alt møbler og inventar i huset er købt sommer 2020)

Lyder det som det helt rigtige hjem for jer? Så ring for en fremvisning allerede i dag. Bemærk ÅBENT HUS LØRDAG D. 12 DECEMBER 2020 KL. 12:00-15:00

ANDELSBEVISET HAR EN VÆRDI PÅ CA. 582.000KR. (uden beregning af ny istandsættelse af juli 2020)

SÆLGES FOR 395.000KR.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Andelsboliger.dk!

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.