Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Nykøbing F

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Nykøbing F. Mere info om andelsboliger til salg i Nykøbing F.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Nykøbing F. Mere info om andelsboliger til salg i Nykøbing F.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Nykøbing F. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Nykøbing F

 

Nykøbing Falster er med sine mere end 16.000 indbyggere - mere end 22.000 hvis man medregner satellitbyer – den største by på Falster. Nykøbing Falster ligger på den vestlige del af Falster og har siden 2007 været administrativt centrum i den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Nykøbing Falster opstod i 1200-tallet omkring Nykøbing Slot, hvilket var den primære drivkraft for byens vækst igennem middelalderen. Nykøbing havde en periode med nedgang i 1700-tallet, der blev vendt 1800-tallet primært på grund af anlæggelsen af Nykøbing Havn samt industrialiseringen. Før Christian IXs bro blev opført i 1867 var Nykøbing det primære overfartssted mellem Falster og Lolland. Den gamle bykerne er til en vis grad bevaret fra Middelalderen, men Nykøbing Falster er blevet en moderne handels-, erhvervs- og uddannelsesby og er knudepunkt for hele Lolland-Falster.

Nykøbing Falster havde i 2011 16.464 indbyggere og ligger på den vestlige del af Falster. Nykøbing Falster ligger ud til Guldborg Sund og har direkte overgang til Lolland via Christian IXs bro. De største veje i Nykøbing Falster er Brovejen, Østerbrogade, Engboulevarden og Vesterskovvej.

 

Find andelsbolig til salg i Nykøbing F

Leder du efter en andelsbolig til salg i Nykøbing F? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Nykøbing F. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Nykøbing F der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Nykøbing F - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Nykøbing F

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Nykøbing F. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Nykøbing F som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Nykøbing F?

I Nykøbing F finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Nykøbing F ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nykøbing F kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Nykøbing F?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Nykøbing F.

Hvor meget koster en andelsbolig i Nykøbing F?

Prisen på en bolig i Nykøbing F afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Nykøbing F.