Rapportér

Andelsbolig til salg, Hvidovre, Brostykkevej


Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 723665
  • Andelsbolig
  • 90 m2
  • 3
  • 1.995.000 kroner
  • 4.562 kroner

Lækker andelsbolig nær Åmarken Station i Hvidovre

På en central beliggenhed blot fem minutters gang fra Åmarken Station i hyggelige Hvidovre findes denne indflytningsklare, treværelses andelsbolig. Foruden kvalitetsrige materialer fra A-Z kan I se frem til en dejlig fælleshave, der ligger direkte i sommersolen, og som bonus er det tilladt at have husdyr.

Hoveddøren åbner op til entréen med indbygget skabsplads, og herfra fortsætter I frem i den lyse stue, hvor I sagtens har plads til såvel gæster som hverdagshygge. Den franske dør leder jer ind i et tidstypisk køkken-alrum, hvor køkkenøen agerer en ideel samlingsplads når venneparret besøger, mens stilrene og grebsfrie Invita-elementer danner rammen om madlavningen. Desuden vil I uden tvivl værdsætte det strømlinede look med moderne skiffervægge og vindueskarme i granit, som findes i både køkkenet og stuen.

På badeværelset glædes I over en muret bruseniche i mørke klinker, en vaskesøjle samt et stort spabad, og i morgentimerne vil I sætte pris på gulvvarmen, som også er at finde i køkkenet og entréen. Endelig mangler blot de to alsidige værelser, hvoraf det største har klimaanlæg, mens det andet har direkte udgang til et fælles overdækket fliseareal, der strækker sig videre mod fælleshaven med en lækker træterrasse - på forsiden af ejendommen venter en afskærmet gårdhave med fine herregårdssten. Tilknyttet er ydermere et fælles udhus med et privat rum til opmagasinering, og så har I fine parkeringsforhold. Andelsforeningen består af fem andelshavere med en sund økonomi og et godt sammenhold.

Placeringsmæssigt er I helt tæt på alle hverdagens fornødenheder. Efter fem minutters gang befinder I jer på Åmarken Station, ligesom også daginstitution, skole og indkøbsmuligheder ligger i gåafstand. Skal weekenden bruges i det fri har I let til 3 parker

Ønsket overtagelsesdato 15. maj

Denne bolig ligger i Hvidovre kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Hvidovre