Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Rødovre

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Rødovre. Mere info om andelsboliger til salg i Rødovre.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Rødovre. Mere info om andelsboliger til salg i Rødovre.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Rødovre

 

Rødovre er en forstad til København, der ligger i Rødovre Kommune. Udover sognene Henriksholm, Grøndalslund og Islev er Rødovre det samme som Rødovre Kommune. Rødovres historie daterer langt tilbage, men kommunen blev først selvstændig i starten af 1900-tallet. Tidligere blev Rødovre kaldt Øvre Ovre, da byen lå længere oppe ad Harrestrup Å end Hvidovre, der havde navnet Ydre Ovre. I dag er Rødovre et udpræget villakvarter, der dog også har en vis del erhverv grundet sin placering tæt ved Hovedstaden og E47/55-motorvejen. De fleste butikker i byen er placeret på Roskildevej, hvor også byens måske mest kendte bebyggelse, Damhuskroen, er beliggende.

Rødovre havde i 2011 36.254 indbyggere. Rødovres samlede areal er på 12,12 km2. Rødovre ligger 9 kilometer vest for København og afgrænses af Vanløse, Valby, Hvidovre, Brøndbyøster, Glostrup og Herlev.

 

Find andelsbolig til salg i Rødovre

Leder du efter en andelsbolig til salg i Rødovre? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Rødovre. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Rødovre der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Rødovre - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Rødovre

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Rødovre. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Rødovre som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Rødovre?

I Rødovre finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Rødovre ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Rødovre kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Rødovre?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Rødovre.

Hvor meget koster en andelsbolig i Rødovre?

Prisen på en bolig i Rødovre afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Rødovre.