Andelslejlighed Horsens

Du har lavet denne søgning:  Andelslejlighed Horsens, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelslejlighed Horsens. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig på listen med andelsboliger på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder - på listen. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg
19 boliger fundet

Andelslejlighed Horsens

Du har lavet denne søgning:  Andelslejlighed Horsens, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelslejlighed Horsens. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find andelsbolig i Horsens

Horsens er en by i Østjylland med omkring 63.162 indbyggere. Byen er kendt for sit rige kulturliv, sin naturskønne beliggenhed og sit internationale udsyn.

Horsens er en velforbundet by med gode transportmuligheder. Byen har et veludviklet vejnet, der forbinder den med resten af Østjylland og resten af Danmark. Horsens er også et knudepunkt for kollektiv trafik, med buslinjer til alle dele af byen og til omliggende byer.

Motorvej E45 i Horsens

Horsens er omgivet af motorvej E45, der forbinder byen med Aarhus, København og resten af Danmark. Byen har også en række mindre veje, der forbinder den med omliggende byer og landsbyer. 

Nogle af de største andelsforeninger i Horsens er:

Boligforeningen Horsens: Boligforeningen Horsens er den største andelsforening i Horsens med over 5.000 boliger. Foreningen ejer boliger i hele byen, herunder både lejligheds- og parcelhuse.

Bydele i Horsens 

Horsens er inddelt i 10 bydele, blandt andre:

Midtbyen

Midtbyen er byens historiske centrum og hjerte. Her finder man byens vigtigste seværdigheder og attraktioner, herunder Fængslet, Horsens Kunstmuseum og Den Gamle By. 

Østbyen

Østbyen er en moderne bydel med et væld af boliger, butikker og restauranter. Her finder man også Horsens Statsbibliotek og Horsens Teater. 

Vestbyen

Vestbyen er en blandet bydel med både boliger, erhverv og uddannelsesinstitutioner. Her finder man også Horsens Sygehus og Horsens Handelsskole. 

Sydbyen

Sydbyen er en familievenlig bydel med et stort udvalg af boliger, skoler og fritidsfaciliteter. Her finder man også Horsens Golfklub og Horsens Idrætscenter. 

Mere information om Horsens

Hvis du søger en andelsbolig til salg i Horsens, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i hvordan andelsboliger fungerer og hvor i byen du vil bo. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Horsens, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Horsens i denne guide: Tag på opdagelse i Horsens: Byen med de mange muligheder.