Andelslejlighed Slagelse

Du har lavet denne søgning:  Andelslejlighed Slagelse, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelslejlighed Slagelse. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig på listen med andelsboliger på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder - på listen. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg

Andelslejlighed Slagelse

Du har lavet denne søgning:  Andelslejlighed Slagelse, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelslejlighed Slagelse. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find andelsbolig i Slagelse

Slagelse er en by med en lang historie, der går tilbage til vikingetiden. Byen er beliggende på Sydvestsjælland, ca. 90 km fra København. Slagelse var Sjællands syvendestørste by i 2023, en by med 34.648 indbyggere (2023).

Slagelse ligger tæt på motorvejene E47 og E20, hvilket giver nem adgang til resten af Danmark og Europa. Motorvejen E47 fører til København i nord og Aarhus i syd, mens motorvejen E20 fører til Odense i øst og Århus i syd.

Nogle af de største andelsforeninger i Slagelse er:

Andelsboligforeningen Vestervold: Andelsboligforeningen Vestervold er en af de største andelsforeninger i Slagelse med over 1.000 boliger. Foreningens boliger ligger i det centrale Slagelse tæt på butikker, restauranter og offentlig transport.

Andelsboligforeningen Vitus Bering: Andelsboligforeningen Vitus Bering er en anden stor andelsforening i Slagelse med over 800 boliger. Foreningens boliger ligger i det nordlige Slagelse tæt på naturen.