Andelslejlighed Vejle

Du har lavet denne søgning:  Andelslejlighed Vejle, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelslejlighed Vejle. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig på listen med andelsboliger på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder - på listen. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg

Andelslejlighed Vejle

Du har lavet denne søgning:  Andelslejlighed Vejle, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelslejlighed Vejle. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find andelsbolig i

Vejle er en by i det sydlige Jylland, der er kendt for sin smukke natur, sin moderne arkitektur og sin aktive kulturscene.

Vejle har gode transportforhold for både privatpersoner og erhverv. Byen ligger ved Vejle Fjord og er forbundet med resten af Danmark via motorvej og jernbane.

Vejle er forbundet med motorvej E45, der strækker sig nord-syd gennem Jylland og videre mod Sjælland, men skifter til E20 før København."

Ifølge en rapport fra 2023 er de største andelsforeninger i Vejle følgende:

Andelsboligforeningen Vestbyen har 390 boliger fordelt på 23 ejendomme. Foreningerne ligger i Vejle Vest, tæt på centrum og Vejle Fjord.

Bydele i Vejle 

Vejle er inddelt i seks bydele, blandt andre:

Vejle Midtby

Vejle Midtby er byens centrum og hjerte. Her finder man butikker, restauranter, kulturtilbud og et levende byliv.

Mølholm/Vinding, Vejle

Mølholm/Vinding er en moderne bydel med et bredt udvalg af boliger, butikker og erhverv. Bydelen er også hjemsted for Vejle Stadion og Vejle Idrætscenter.

Søndermarken, Vejle

Søndermarken er en ældre bydel med et varieret boligudbud. Bydelen er også hjemsted for Vejle Kunstmuseum og Vejle Bibliotek.

Mere information om Vejle 

Hvis du søger en andelsbolig til salg i Vejle, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i hvordan andelsboliger fungerer og hvor i byen du vil bo. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Vejle, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Vejle i denne guide: Vejle: Byen med naturen lige om hjørnet.