Andelsrækkehus Hillerød

Du har lavet denne søgning:  Andelsrækkehus Hillerød, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelsrækkehus Hillerød. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig på listen med andelsboliger på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder - på listen. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg

Andelsrækkehus Hillerød

Du har lavet denne søgning:  Andelsrækkehus Hillerød, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelsrækkehus Hillerød. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find andelsbolig i Hillerød

Hillerød er en by i Nordsjælland med omkring 36.000 indbyggere. Byen er hovedsæde for Region Hovedstaden og er et vigtigt trafikalt knudepunkt.

Hillerød er et godt sted at bo, hvis du er afhængig af transport. Byen har et godt udvalg af transportmuligheder, herunder tog, bus, cykel og bil.

Tog: Hillerød er endestation for toglinjer fra København. Togene kører regelmæssigt, og der er gode forbindelser til København. For at rejse til Helsingør er det nødvendigt at skifte tog..

Her er nogle af de største andelsforeninger i Hillerød:

Andelsboligforeningen "Boligselskabet Hillerød" er den største andelsforening i Hillerød med over 1.000 medlemmer. Foreningen ejer og administrerer en række boliger i hele byen, herunder både rækkehuse, lejligheder og andre typer boliger.