Andelsrækkehuse Holstebro

Du har lavet denne søgning:  Andelsrækkehuse Holstebro, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelsrækkehuse Holstebro. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig på listen med andelsboliger på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder - på listen. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg
13 boliger fundet

Andelsrækkehuse Holstebro

Du har lavet denne søgning:  Andelsrækkehuse Holstebro, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelsrækkehuse Holstebro. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find andelsbolig i Holstebro

Holstebro er en by i Vestjylland med omkring 35.000 indbyggere. Byen ligger ved Storå og er en betydelig handelsby med et net af gågader, heriblandt Danmarks ældste permanente gågade (anlagt 1963).

Holstebro er et vigtigt knudepunkt for transport og logistik i Danmark. Byen ligger ved E45, der er en af de mest trafikerede motorveje i landet. Holstebro er også hjemsted for en jernbanestation, der betjener tog til København, Aarhus og andre byer i Danmark.

Holstebro Andelsboligforening er den største andelsforening i Holstebro med omkring 2.000 medlemmer. Foreningen ejer omkring 1.000 boliger i Holstebro og omegn.