Tilbage til oversigten

Ejer du en virksomhed som trænger til nye lokaler eller faciliteter?

tirsdag 25. oktober 2022

Trænger din arbejdsplads til forandring, eller ønsker du de bedste rammer til din start up? Så kan vi anbefale Lokaleportalen som er en søgemaskine for lokaler til leje og til salg. Her finder du et overblik over ledige leje lokaler som erhvervsmægler har tilbudt på hver deres individuelle side. Hvis du søger efter ny investeringsejendom, boligudlejningsejendom, udlejningsejendom eller generelt nye erhvervslokaler og erhvervslejemål kan du finde det her.

Butik

Det kan være, at du går og overvejer, hvad det vil sige at leje et butikslokale, forskellige erhvervsmæglere står klar til at give dig hvad end der står lige for de. Men ønsker du ikke det størst mulige overblik over dine muligheder når det kommer til enten butik til leje eller butik til salg?

Kontorlokaler

Danmark er fyldt med alternative kontormuligheder om end man er et stort internationalt firma eller et nyopstartet firma med brug for fleksible eller bare billige rammer. Kontorhoteller og kontorfællesskaber giver stor fleksibilitet på mange områder og kan være fordelagtige for både konsulenter og større medarbejderteams. At finde udlejning af lokaler eller kontorfællesskab kan være svært. Derfor er der skabt en side med en samlet oversigt over alle kontorlokaler.

Lager/hal

Leje af lokaler er også en måde at få adgang til større lokaler på selvom man som virksomhed ikke har opbygget en stor kapital til at købe endnu. Det kunne være, at et lager til leje eller lagerhal udlejning var det som din virksomhed lette efter.

Århus

Førnævnte kontormuligheder kan også findes i Århus hvor man blot kan søge på kontorfællesskaber i Aarhus hvis man vil sidde på kontor i smilets by. Det samme er gældende for kontorhotel eller butikslokaler til leje.

København

Et erhvervslokale København kan fås i mange former. Lokaleportalen.dk har nemlig afsøgt markedet hos erhvervsmægler København, og her finder man mange lokaler til leje København. Det kunne være man søgte kontorlokale København, men blandt kontor lokaler København finder man de forskellige kontormuligheder som blev oplistet i et tidligere afsnit, man kan bare søge på kontorfællesskab København eller kontorhoteller København. Hvis du er interesseret i kontor leje København eller andre erhvervslejemål København, så kan det findes på Lokaleportalen.dk.

 

En anbefaling til virksomhedsejeren; lej lokaler, populært også kaldet ”Office space” på engelsk, hos Lokaleportalen.dk

Investeringsejendomme

Hvad nu hvis du ikke er virksomhedsejer, men blot øjner muligheden for en investering i ejendomme og du derfor ikke har behov erhvervslokaler, altså at du leder efter investeringsejendomme. Her kan Lokaleportalen.dk assistere dig på vej til f.eks. en udlejningsejendom. Uanset om din tanke er boligudlejningsejendom med fokus på privat udlejning eller du går efter udlejning af erhvervslejemål til faciliteter som et kontorfællesskab. Udlejning af lokaler i København kunne være et eksempel, hvor man sjældent som ejer af udlejningsejendom mangler en lejer, det er fordi efterspørgslen er så stor efter erhvervslejemål København, det kunne være udlejning af kontor, og udbuddet af kontor leje København derimod er så småt.