Rapportér

Andelsbolig til salg, København Nørrebro, Odinsgade


Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 718755
  • Andelsbolig
  • 58 m2
  • 2
  • 654.035 kroner
  • 7.081 kroner

Lækker Andelsbolig

Område/kvarter:
Lejligheden ligger på stille eftertragtet gade tæt ved Nørrebros hjerte - Runddelen - med kort gåafstand til Fælledparken, Panum og andre uddannelsesinstitutter. I området finder du et væld af gode caféer, butikker og centrale busforbindelser.

Forening:
Velholdt ejendom fra 1907 med dørtelefon, hyggeligt flise belagt gårdmiljø og cykelkælder samt godt fællesvaskeri. Til lejligheden er der brugsret til stort kælderrum. Husdyr tilladt.

Indretning:
Flot og indbydende lejlighed, som er beliggende ugenert fra alt larm og trafikstøj. Flotte plankegulve, stuklofter og rosetter. Lejligheden byder på 2 gode værelser, hvilket gør den ideel som delelejlighed, men også god til et par. Velinrettet køkken med indbygget gaskomfur og ovn samt køle-/fryseskab. Fra køkkenet er der Via bagtrappen adgang til den hyggelig sten belagte baggård. Endvidere byder lejligheden på et super flot badeværelse med separat brus. Alt i alt en rigtig pæn lejlighed, som fremstår nymalet og indflytningsklar.

Du linkes videre til en anden betalingsside, hvor du formentlig skal betale for at få info om boligen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om andelsboligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...