Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsbolig til salg i Brønshøj

Find din andelsbolig i Brønshøj på listen med ledige andelsboliger til salg i Brønshøj herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Brønshøj. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Brønshøj. Mere info om andelsbolig til salg i Brønshøj .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Brønshøj. Mere info om andelsbolig til salg i Brønshøj .

Find din andelsbolig i Brønshøj på listen med ledige andelsboliger til salg i Brønshøj herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Brønshøj. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.


 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Brønshøj

 

Bydelen Brønshøj-Husum består sammenlagt af Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Disse tre områder bliver hyppigt betegnet som en sammenhængende enhed og bliver derfor tit kaldt Brønshøj-Husum.

I den centrale del af Brønshøj finder du Brønshøj torv, som emmer af liv og et travlt forretningsmiljø. Her kan du finde mange butikker og hyggelige caféer, hvor man kan få sig en sludder for en sladder. Det er dermed ikke nødvendigt at tage ind til centrum af København, da der er rig mulighed for at promenere op ad gaden og få sig en bid mad.

I bydelen ligger der bl.a. også Husumparken, som er en flot grøn oase, der flittigt benyttes af børn og voksne. Af andre rekreative områder i bydelen ligger Utterslev mose og Degnemosen. Om vinteren, når sneen falder, bliver områderne forvandlet til snelandskaber med gode kælkebakker.

I Brønshøj ligger et af Københavns ældste murværker, nemlig Brønshøj Kirke, som blev bygget i 1180’erne. Brønshøj er en gammel og historisk bydel, der har gennemgået en stor udvikling som følge af byens stigende indbyggerantal og vækst. Brønshøj ligger ikke langt fra indre by, men rummer flere parcelhuskvarterer, som giver dig privatliv og ro. Byen egner sig til både unge, ældre og familier.

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Brønshøj. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Brønshøj. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Brønshøj er en del af bydelen Brønshøj-Husum, som hører under Københavns Kommune, og er placeret nordvest for Indre By. Brønshøj har mange gode transportforbindelser, så du kan hurtigt og nemt komme vidt omkring. Hvis du ønsker at få lidt mere luft imellem ørene, men stadig gerne vil være tæt på byen, er Brønshøj stedet for dig.

 

Find andelsbolig til salg i Brønshøj

Leder du efter en andelsbolig til salg i Brønshøj? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Brønshøj. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Brønshøj der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Brønshøj - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Brønshøj

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Brønshøj. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Brønshøj som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Brønshøj?

I Brønshøj finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Brønshøj ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brønshøj kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Brønshøj?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Brønshøj.

Hvor meget koster en andelsbolig i Brønshøj?

Prisen på en bolig i Brønshøj afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Brønshøj.