Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger i Brønshøj

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 2700 Brønshøj.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 2700 Brønshøj.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
broenshoej

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Brønshøj. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Brønshøj. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Brønshøj er en del af bydelen Brønshøj-Husum, som hører under Københavns Kommune, og er placeret nordvest for Indre By. Brønshøj har mange gode transportforbindelser, så du kan hurtigt og nemt komme vidt omkring. Hvis du ønsker at få lidt mere luft imellem ørene, men stadig gerne vil være tæt på byen, er Brønshøj stedet for dig.

Bydelen Brønshøj-Husum består sammenlagt af Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Disse tre områder bliver hyppigt betegnet som en sammenhængende enhed og bliver derfor tit kaldt Brønshøj-Husum.

I den centrale del af Brønshøj finder du Brønshøj torv, som emmer af liv og et travlt forretningsmiljø. Her kan du finde mange butikker og hyggelige caféer, hvor man kan få sig en sludder for en sladder. Det er dermed ikke nødvendigt at tage ind til centrum af København, da der er rig mulighed for at promenere op ad gaden og få sig en bid mad.

I bydelen ligger der bl.a. også Husumparken, som er en flot grøn oase, der flittigt benyttes af børn og voksne. Af andre rekreative områder i bydelen ligger Utterslev mose og Degnemosen. Om vinteren, når sneen falder, bliver områderne forvandlet til snelandskaber med gode kælkebakker.

I Brønshøj ligger et af Københavns ældste murværker, nemlig Brønshøj Kirke, som blev bygget i 1180’erne. Brønshøj er en gammel og historisk bydel, der har gennemgået en stor udvikling som følge af byens stigende indbyggerantal og vækst. Brønshøj ligger ikke langt fra indre by, men rummer flere parcelhuskvarterer, som giver dig privatliv og ro. Byen egner sig til både unge, ældre og familier.