Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger i København NV

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 2400 København NV.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 2400 København NV.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
koebenhavnnv

Her får du overblik over andelsboliger til salg i København NV. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i København NV. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. København NV bruges om den nordvestlige del af hovedstaden og refereres oftest til  'Nordvest'. Bydelen grænser op til Nørrebro, og mange betragter Nordvest som en forstad til netop Nørrebro. København NV ligner til forveksling Nørrebro med dets mangfoldighed i både mennesker, butikker, restauranter og ikke mindst kultur.
København NV er placeret tæt på Indre By og er et af de billigere steder at bosætte sig, hvis man gerne vil bo tæt på Indre By.

København NV er en bydel til København og kaldes også for Nordvest kvarteret. Bydelen ligger imellem Østerbro, Nørrebro, Vanløse og Brønshøj-Husum. Nørrebro og Nordvest ligger meget tæt op ad hinanden, og derfor bliver de to bydele tit sammenlignet. København NV bliver nærmest betragtet som en forstad til Nørrebro. Af grønne områder finder vi både Bispebjerg Kirkegård samt Utterslev Mose i den nordvestlige del af bydelen. På Bispebjerg Kirkegård ligger mange historiske og anerkendte personligheder begravet.

Utterslev mose er et smukt naturområde med et rigt fugleliv og grønne vilde områder. Et af de nyere grønne områder i København NV er Nordvestparken. Denne park får by og natur til at merge sammen og er et eksempel på den positive udvikling, som er under oprejsning i København NV. 
Arkitekturen i denne park er meget særlig og indeholder ikke kun grønne områder, men også en masse legende elementer, som er med til at skabe en eventyrlig og vild stemning.
Man har blandet mange farver og former, som gør en gåtur igennem parken til en oplevelse. Parken bliver dagligt flittigt benyttet af beboerne i København NV samt folk udefra.

København NV er en bydel under udvikling og med centrum tæt ved hånden.