Opgradering: Pris og faktura

Du kan bruge Andelsboliger.dk som ikke betalende-bruger eller vælge at opgradere til FordelsBruger. Den aktuelle pris for opgradering ser du under ”Køb adgang” når du er logget ind. Hvis du vælger opgraderer til FordelsBruger, får du tilsendt en mail med link til faktura og vilkår i forbindelse med købet.

Hvor finder jeg en samlet oversigt over mine fakturaer?

Du logger ind og trykker på ”Fakturaer mv.” i menuen under "Din profil". Her har vi samlet alle dine fakturaer, så du let kan få et samlet overblik. Ønsker du at hente en faktura ned på din computer, skal du trykke på ”link til faktura”. Højreklik med musen og tryk ”gem som”.

Brug af Andelsboliger.dk

Du kan oprette en brugerprofil hos os. Som boligsøger kan du oprette en søgeagent på vores boligsøgemaskine, der giver besked lige så snart der kommer en ny andelsbolig på markedet. Derudover kan du få info om alle de sælgere, som har frikøbt deres annoncer. Du behøver heller ikke opgradere til FordelsBruger for at oprette en søgeannonce så sælgere kan se, hvad du er på udkik efter.

Som sælger kan du oprette en annonce på din ledige andelsbolig. Bemærk at annoncen skal overholde vores retningslinjer, herunder må du kun oprette en annonce på en andelsbolig du har råderet over og ret til at sælge.

Hvis du vil have info om en sælger, der ikke har frikøbt sin annonce, kan du opgradere til FordelsBruger for at få en række fordele.

Priser for opgradering på Andelsboliger.dk

Du kan altid se de aktuelle priser for opgradering til FordelsBruger på siden ”Køb adgang” når du er logget ind. Herudover kan du se pris for FordelsBrugeradgang som hhv boligsøger og sælgere når du opretter en annonce og får valget om at opgradere.
Du er altid velkommen til at skrive til os på
[email protected] hvis du ønsker yderligere informationer om opgraderings-priser på Andelsboliger.dk.
Vælger du at bruge Andelsboliger.dk som ikke betalende-bruger, er prisen 0 kr.

Hvilke fordele får man som FordelsBruger på Andelsboliger.dk?

En FordelsBruger har en række ekstra fordele på Andelsboliger.dk

  • Som FordelsBruger får du besked om andelsboligerne før andre
  • Som FordelsBruger får du adgang til alle boligerne på Andelsboliger.dk
  • Er du boligsøger, får du som FordelsBruger en fremhævet boligsøger annonce mv. 
  • Er du sælger, får du som FordelsBruger adgang til Danmarks største andelskøberkartotek mv.

Hvordan bliver man FordelsBruger på Andelsboliger.dk?

Du har mulighed for at opgradere til et FordelsBruger ved at klikke på menuen ”Køb adgang” når du er logget ind på din brugerprofil.

 

Yderligere info om pris og faktura

Du kan altid skrive til [email protected] hvis du ønsker at få tilsendt en kopi af din faktura eller at få yderligere information om opgradering til FordelsBruger.
Brug af Andelsboliger.dk, opgradering til FordelsBruger samt fakturaer fra Andelsboliger.dk er underlagt Andelsboliger.dk's generelle vilkår, se http://www.andelsboliger.dk/vilkaar.aspx