Sælg andelsbolig

Når du vil sælge andelsbolig er der en række ting du skal være opmærksom på. Her er en hurtig guide til dig der vil sælge din andelsbolig selv.

Lav gratis annonce for din andelsbolig

Sælg andelsbolig - find en køber

Sælg andelsbolig på nettet

I dag er der mange muligheder for at sælge andelsbolig selv på nettet. Mange steder tilbyder andelsboliger til salg fra private sælgere, herunder Andelsboliger.dk hvor du kan oprette en annonce på din andelsbolig.
Sælg andelsbolig på Andelsboliger.dk

Købsaftale når du skal sælge andelsbolig

Det er vigtigt ved salg af andelsbolig at papirerne er i orden. Du kan få hjælp fra din andelsboligforening, som sikkert har en standard købsaftale, så det er sjældent nødvendigt at kontakte en advokat eller en ejendomsmægler.

Skat når du skal sælge andelsbolig

Som udgangspunkt betaler du ikke skat af fortjenesten på din andelsbolig (pr. 2016)  . Se mere om beskatning når du sælger andelsbolig på Skats hjemmeside  – og tjek med din andelsboligforening om der er særlige regler.

Vurdering/Pris når du skal sælge andelsbolig

Tjek med din andelsforening hvilke regler der er for pris på din andelsbolig ved salg. Det kan være meget forskelligt hvordan man vurderer/prissætter sin andel fra forening til forening

Sælg andelsbolig - find en køber.

På Andelsboliger.dk kan du søge efter købere til din andelsbolig i det store andelskøberkartotek.
Find en køber til din andelsbolig her

Se også:

Søger du selv andelsbolig? -  klik her for ledige andelsboliger

Andelsboliger til salg

På Andelsboliger.dk finder du tusindvis af ledige andelsboliger. Brug vores søgefunktion øverst på siden til at søge efter andelslejligheder i København, Århus, Odense, Ålborg og resten af Danmark. Opret dig som boligsøger ved at klikke på "Sign up" øverst på siden, og få besked om nye andelsboliger der matcher din søgning. Opret en Boligsøgerannonce og beskriv hvilken bolig du søger, så boligudbydere der er oprettet på Andelsboliger kan kontakte dig med tilbud på boliger der matcher dine behov. Start din boligsøgning på Andelsboliger.dk!

Find andelsboliger til salg

Leder du efter en andelsbolig til salg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny bolig til salg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg - andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover.

Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer andelsboliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du søge efter størrelse og salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg 

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg som matcher dine søgekriterier.