Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Nibe

Du har søgt efter 6-værelses andelsboliger til salg i Nibe. Herunder finder du alle de aktuelle andelsboliger til salg i Nibe lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om andelsboliger til salg i Nibe
Du har søgt efter 6-værelses andelsboliger til salg i Nibe. Herunder finder du alle de aktuelle andelsboliger til salg i Nibe lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om andelsboliger til salg i Nibe
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Nibe. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger 6-værelses andelsbolig i Nibe

 

Nibe er en by i Aalborg Kommune med knap 5.000 indbyggere, der er beliggende i Himmerland. Den ligger ca. halvvejs mellem Aalborg og Løgstør. Byens historie går helt tilbage til 1300-tallet, men blev først en by af større betydningen i 1500-tallet, efter at sildefiskeriet fik en større betydning, og Aalborgområdet fik monopol på handel med saltede sild. Igennem flere århundreder var byen kraftigt afhængig af sildefiskeriet, og sildens betydning for byen er også afspejlet i byens købstadsvåben. Senere blev Nibe en stationsby, men er det ikke længere. I dag er byen mest kendt for sin årligt tilbagevendende musikfestival Nibe Festival, der i folkemunde er kendt som ”Den Lille Fede” og i de senere år har tiltrukket store navne som Katy Perry, Nephew og Bloodhound Gang.

Nibe havde i 2011 4.987 indbyggere. Nibe er beliggende i Aalborg Kommune cirka 21 kilometer fra Aalborg og 26 kilometer fra Løgstør. Nibe ligger ud til Limfjorden ved Sebber Sund. De største veje er Aalborgvej, Løgstørvej samt Nørregade.

 

Find 6-værelses andelsbolig til salg i Nibe

Leder du efter en 6-værelses andelsbolig til salg i Nibe? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste 6-værelses andelsboliger i Nibe. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny 6-værelses andelsbolig til salg i Nibe der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle 6-værelses andelsboliger til salg i Nibe - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 6-værelses andelsboliger til salg i Nibe

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de 6-værelses nyeste andelsboliger i Nibe. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Nibe som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Nibe?

I Nibe finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Nibe ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nibe kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Nibe?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Nibe.

Hvor meget koster en andelsbolig i Nibe?

Prisen på en bolig i Nibe afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Nibe.