Kontakt Andelsboliger.dk

Da vi bruges af mange tusinde brugere hver dag, har vi desværre ikke længere mulighed for at yde generel service per telefon.

Hvis du ønsker hurtig personlig service, skal du derfor skrive til os på [email protected] Herefter vender vi hurtigt tilbage per per mail eller telefon.

NB! Du er også velkommen til at lytte til vores informationstelefon på 91 91 35 91 og/eller finde svar på dine spørgsmål herunder.

1: Hvilke boliger kan du finde på Andelsboliger.dk?
Alle typer af andelsboliger er til at finde på Andelsboliger.dk.

2: Hvor samler Andelsboliger.dk boliger fra?
Vi samler boligerne på flere forskellige måder. Andelsboligerne kan enten lægges direkte op af sælgeren på Andelsboliger.dk, eller kan udlejerne bede os om at samle deres andelsboliger så de markedsføres på Andelsboliger.dk. Vi har også intelligente robotter der flere gange om dagen finder nye ledige andelsboliger på nettet.

3: Formidler Andelsboliger.dk direkte kontakt til sælgerne?
Nej, det gør vi absolut ikke! Vi understreger at vi ikke formidler kontakt mellem boligsøgere og sælger. Vi understreger desuden at vi ikke har aftaler med sælgerne om, at formidle kontakt mellem sælgerne og boligsøgerne. Andelsboliger.dk er en søgemaskine som forsøger at samle alle andelsboliger til salg på markedet, og som linker videre til de originale kilder, således at man som boligsøgende kun behøver at kigge et sted. Når man klikker på den blå kontakt-knap i annoncen, sendes man således videre til sælgerens eller mæglerens egen hjemmeside, hvor man selv skal tage den direkte kontakt til sælgeren eller mægleren.

4: Hvad gør jeg hvis jeg får de forkerte andelsboliger eller købere sendt til min mail?
Du skal klikke på "Mine søgeagenter", som du kan se i menuen under "Din profil", når du er logget ind på Andelsboliger.dk. Her kan du definere, ændre eller slette din søgeagent som definerer hvilke boliger og boligsøgere du får tilsendt en email om. Hvis du allerede har en søgeagent, skal du huske at slette den, før du opretter en ny.

5: Jeg har glemt mit brugernavn/adgangskode, hvad gør jeg?
Dit brugernavn er altid den emailadresse, du har angivet når du har registreret dig. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke: ”Glemt adgangskode?” øverst på Andelsboliger.dk. Derefter bliver der sendt et login link til dig via mail, hvor du kan nulstille din kode og oprette en ny.

6:  Hvilke muligheder er der på Andelsboliger.dk?
Du kan oprette en søgeagent på vores boligsøgemaskine, der giver besked lige så snart der kommer en ny andelsbolig på markedet. Derudover kan du kontakte alle de sælgere, som har frikøbt deres annoncer. Du kan ligeledes oprette en søgeannonce så sælgere kan se, hvad du er på udgik efter - og kan kontakte dig, hvis de har noget, der matcher det du søger. Hvis du vil kontakte en sælger, der ikke har frikøbt sin annonce, kan du købe tilvalgsproduktet ”Betalingsbrugerabonnement”, som giver dig en række fordele.

7: Hvilke fordele får man ved et Betalingsbrugerabonnement?
Med et Betalingsbrugerabonnement får du en række fordele. Du får bl.a. besked om andelsboligerne før andre, adgang til boligdatabasen, som består af webadresser til ledige boliger indsamlet fra alle tilgængelige kilder på nettet, en fremhævet boligsøgerannonce mv. 

8: Er det sikkert at betale på Andelsboliger.dk?
Betaling håndteres af en sikker krypteret forbindelse via DIBS til din bank. Du kan betale med de fleste kreditkort. Andelsboliger.dk har aldrig adgang til dine kortoplysninger. Andelsboliger.dk har ikke adgang til at se dine kreditkortoplysninger til enhver tid.

9: Hvordan afmelder jeg min konto?
Tryk på "Din profil" øverst på Andelsboliger.dk (som du kan se når du er logget ind). Tryk herefter på på fanen ”Dine data”, og klik på knappen i bunden af siden for at komme videre til siden hvor du kan afmelde din profil.

10: Hvordan stopper jeg mails med andelsboliger?
Tryk på "Din profil" øverst på Andelsboliger.dk (som du kan se når du er logget ind). Tryk herefter på på siden ”Mailindstillinger” i menuen under "Din profil". Derefter kan du følge den simple vejledning. Send en mail til [email protected], hvis du har brug for hjælp.

11: Hvor finder jeg en samlet oversigt over mine fakturaer?
Tryk på "Din profil" øverst på Andelsboliger.dk (som du kan se når du er logget ind). Tryk herefter på ”Fakturaer mv.” i menuen under "Din profil". Her har vi samlet alle dine fakturaer, så du let kan få et samlet overblik. Ønsker du at hente en faktura ned på din computer, skal du trykke på ”link til faktura”. Højreklik med musen og tryk ”gem som”. Send en mail til [email protected], hvis du har brug for hjælp.

12: Hvordan opsiger jeg et Betalingsbrugerabonnement?
Tryk på "Din profil" øverst på Andelsboliger.dk (som du kan se når du er logget ind). BetalingsbrugerAdgangen kan slås fra eller til, når Brugeren er logget ind på sin konto på www.andelsboliger.dk. Tryk på linket "Din profil" øverst på siden, tryk herefter på "Fakturaer mv." i menuen under "Din profil", tryk herefter på knappen "Adgangsprogram" i bunden af siden, hvorefter du kommer til en side hvor Betalingsbrugeradgangen kan slås fra eller til. Send en mail til [email protected], hvis du har brug for hjælp.

13:  Hvordan opretter jeg/redigere en boligannonce?
Tryk på "Din profil" øverst på Andelsboliger.dk (som du kan se når du er logget ind). Du trykker på ”dine annoncer” i menuen under "Din profil". Her kan du se en samlet oversigt over alle dine annoncer. Hvis du ønsker at oprette en annonce, skal du blot trykke på ”opret ny annonce nu” øverst i oversigten. Ønsker du derimod at redigere i en annonce, skal du blot klikke på adressen for boligen til venstre. Når du er færdig med at redigere i annoncen, skal du rulle ned og trykke på ”gem”. Send en mail til [email protected], hvis du har brug for hjælp.

14: Hvor finder jeg boligannoncerne?
Du kan søge i vores store database med ledige andelsboliger her: https://www.andelsboliger.dk/avanceret.aspx

15: Hvor finder jeg køberne?
Du kan søge direkte i vores store database med købere her: https://www.andelsboliger.dk/search-tenant.aspx

16: Adresse
Andelsboliger.dk: Social Housing Media ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C