Andelsbolig i Århus

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig i Århus på listen med andelsboliger i Århus på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg i Århus du ønsker. Du kan finde alle typer andel - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder i Århus -  på listen. God fornøjelse. Mere info om andelsboliger i Århus.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg
131 boliger fundet
1 2 3 4 5 6 7 8

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige andelsboliger til salg i Århus over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af andelsboliger til salg i Århus over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal andelsboliger til salg i Århus på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye andelsboliger i Århus der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af andelsboliger i Århus der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Århus over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Århus over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Århus over tid.

Dato Alle andelsboliger til salg Nye andelsboliger til salg Solgte andelsboliger
19. juli 2024 133 0 5
18. juli 2024 138 1 3
17. juli 2024 140 0 2
16. juli 2024 142 1 1
15. juli 2024 142 1 0
14. juli 2024 141 0 3
13. juli 2024 144 0 2
12. juli 2024 146 1 0
11. juli 2024 145 5 6
10. juli 2024 146 4 0
9. juli 2024 142 1 3
8. juli 2024 144 1 0
7. juli 2024 143 1 1
6. juli 2024 143 1 1
5. juli 2024 143 5 3
4. juli 2024 141 11 0
3. juli 2024 130 1 13
2. juli 2024 142 4 8
1. juli 2024 146 1 0
30. juni 2024 145 7 0
29. juni 2024 138 5 9
28. juni 2024 142 3 1
27. juni 2024 140 1 1
26. juni 2024 140 2 1
25. juni 2024 139 19 29
24. juni 2024 149 14 0
23. juni 2024 135 1 10
22. juni 2024 144 0 3
21. juni 2024 147 1 3
20. juni 2024 149 3 2
19. juni 2024 148 5 0

Statistik over udbuddet af andelsboliger til salg i Århus

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af andelsboliger til salg i Århus.Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Århus over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Århus over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Århus over tid.

Andelsboliger
Antal ledige andelsboliger 132
Antal nye andelsboliger siden i går 0
Antal solgte andelsboliger siden i går 5
Ledige m2 i alt 9.253

Andelsbolig til salg i Århus

En andelsbolig er en unik boligform, hvor man er medlem af en andelsboligforening og via dette medlemskab har retten til at bo i sin andelsbolig.

Det kræver generelt solid research og velovervejet planlægning at finde den rette andelsbolig til salg.

Start med at definere dine nøgleprioriteter, konkrete krav og væsentlige behov – hvor bør andelsboligen være placeret, hvor stor skal den være, hvad er dit budget i relation til købsprisen, og så videre.

Du kan få et overblik over tilgængelige andelsboliger til salg i Århus på Andelsboliger.dk, som samler stort set alle andelsboliger til salg på markedet.

Du har mulighed for at finjustere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for andelsbolig til salg i Århus, der informerer dig om nye andelsboliger på markedet, som matcher dine angivne kriterier. Dette giver dig chancen for at være blandt de første, der tager kontakt til sælgeren eller mægleren– og derved forøge dine chancer for at blive den nye ejer af andelsboligen.

Få tips om søgning efter andelsbolig til salg i Århus i vores guide: Sådan køber du en andelsbolig – de 11 essentielle skridt.

Find en andelsbolig til salg i Århus med passende størrelse og indretning

Når du er på udkig efter en andelsbolig til salg i Århus, er det vigtigt, at boligen kan opfylde både dine nuværende og potentielle fremtidige behov. Andelsboligen bør have en størrelse og en rumfordeling, der harmonerer med din aktuelle livssituation og samtidig har potentiale til at tilpasse sig eventuelle fremtidige livsændringer, som eksempelvis familie forøgelse eller potentielle planer om at flytte til udlandet.

Indretningen og andelsboligen spiller en stor rolle, ikke kun i relation til den fysiske plads, men også med henblik på din daglige trivsel og generelle livskvalitet. De rigtige omgivelser kan være medvirkende til at gøre det nemmere at skabe et hjem, hvor du føler dig tryg og tilpas. Du kan finde yderligere inspiration til, hvordan du indretter din andelsbolig, i vores guide 12 trin til at indrette din andelsbolig - skab et hjem, der beriger din dagligdag.

Flytning til ny andelsbolig i Århus

Når beslutningen om at flytte til en ny andelsbolig i Århus er taget, skal du begynde organiseringen af selve flytteprocessen fra din nuværende bolig til den nye andelsbolig. Der er en række aspekter, du skal have styr på i løbet af flytningen, og derfor har vi udarbejdet denne guide, som vi håber kan hjælpe dig med din flytning: Tjekliste til flytning til andelsbolig.

Andelslejlighed i Århus

En andelslejlighed er en lejlighed i en andelsboligforening, som en andelshaver, der ejer ideel anpart af foreningen, har brugsret over. Når du køber en andelslejlighed i Århus, køber du ikke selve lejligheden, men derimod en andel i andelsboligforeningen. Andelsandelen giver dig brugsret til en bestemt andelslejlighed i foreningen. Du er altså ikke ejer af andelslejligheden, men har ret til at bo i den.

På denne side kan du få et samlet overblik over andelslejligheder til salg i Århus, der matcher dine krav. Vælg dine søgekriterier - størrelse og pris - i toppen af siden for at få vist andelslejligheder i Århus som passer til dig.

Salg af andelsbolig i Århus

Hvis du har en andelsbolig i Århus, som du ønsker at sætte til salg, kan du med fordel finde din køber via Andelsboliger.dk, der er en af Danmarks førende online platforme for salg af andelsboliger. Vi benyttes både af ejendomsmæglere og private sælgere, som ønsker at markedsføre deres andelsboliger.

Når du annoncerer din andelsbolig i Århus til salg på Andelsboliger.dk, bliver den eksponeret over for et omfattende udsnit af potentielle købere. Vores købersegment spænder bredt, fra unge førstegangskøbere til familier og modne par, der søger efter nye hjem.

Hvis du har en andelsbolig til salg i Århus, kan du oprette en boligannonce direkte på Andelsboliger.dk. Desuden kan du aktivt søge efter potentielle købere her. Du er også mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på [email protected] for en direkte og hurtig dialog. Vi står altid parat til at assistere dig med velovervejede råd i relation til dit boligsalg.

Vi har udarbejdet en guide, der beskriver salgsprocessen fra A-Z for dig: Sådan sælger du din andelsbolig – en 10-trins guide til salg og selvsalg.

Find andelsbolig i Århus

Aarhus er Danmarks næststørste by med en befolkning på over 350.000 indbyggere. Byen er beliggende på østkysten af Jylland og er en vigtig handels-, uddannelses- og kulturby.

Aarhus er kendt for sin livlige atmosfære, sine mange kulturelle tilbud og sin mangfoldige befolkning. Byen er hjemsted for et stort antal museer, teatre, koncertsteder og andre kulturelle institutioner. Aarhus er også en populær destination for turister fra hele verden.

Transportforholdene i Aarhus er generelt gode. Byen har et veludviklet netværk af busser, letbane og cykelstier.

Bydele i Aarhus

Køb andelsbolig i Midtbyen

Midtbyen i Aarhus (eller Aarhus C) består af området inden for de tre store alléer, Nørre Allé, Vester Allé og Sønder Allé, samt området omkring Aarhus Hovedbanegård og rådhuset. Midtbyen har stemningsfyldte torve og stræder med et væld af forskellige butikker. Midtbyen i Aarhus, har lokaler af alle typer og det er meget eftertragtet at købe andelsbolig i Aarhus Midtby.

Køb andelsbolig i Latinerkvarteret

Latinerkvarteret er den ældste bydel i Aarhus. Der skabes en unik stemning med de brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, og her er store muligheder for at shoppe og spise spændende mad. I Graven finder du specialbutikker, kaffebarer og lækker mad, og lige rundt om hjørnet ligger Mejlgade, hvor gode restauranter og lækre take-away-steder ligger som kulinariske perler på en snor. Hvis du er en kreativ virksomhed er det meget interessant at købe andelsbolig i Latinerkvarteret.

Køb andelsbolig i Øgadekvarteret

Øgadekvarteret ligger mellem Aarhus Universitet, Trøjborg og Midtbyen og ligger derfor helt centralt. Det populære kvarter er kendt for dets kuperede landskab, flotte arkitektur og ligger også tæt ved Botanisk Have. Der bor mange studerende i området. Se andelsbolig i Øgadekvarteret.

Køb andelsbolig i Ceresbyen

Ceresbyen hedder også Aarhus K og er et relativt nyt kvarter. Selve Ceresbyen er bygget og opkaldt efter det gamle Ceres Bryggeri, der lå på adressen i mere end 150 år. Bydelen er nu fyldt med en blanding af smukke gamle bygninger, moderne arkitektur og grønne områder. Tryk her hvis du vil se andelsbolig i Ceresbyen.

Køb andelsbolig ved Havnefronten

Havnefronten i Aarhus kaldes også Aarhus Ø og er Aarhus yngste bydel. Området har længe været dedikeret til industri og færgefart. Mange vælger at købe andelsbolig i Aarhus Ø.

Køb andelsbolig i Christiansbjerg

Christiansbjerg er en bydel der ligger i den nordvestlige del af Aarhus mellem Paludan-Müllers Vej og Randersvej. Katrinebjerg og IT-byen er en del af Christiansbjerg, der også har et hav af virksomheder. Bydelen har gode indkøbsmuligheder, idet butikscenteret Storcenter Nord huserer adskillige butikker og restauranter. Der er mange der vælger at købe andelsbolig i Christiansbjerg.

Mere information om Aarhus

Hvis du søger en andelsbolig til salg i Aarhus, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i hvordan andelsboliger fungerer og hvor i byen du vil bo. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Aarhus, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Aarhus i denne blog: Aarhus: En by med charme, kultur, og kulinariske delikatesser.