Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Nørresundby

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Nørresundby. Mere info om andelsboliger til salg i Nørresundby .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Nørresundby. Mere info om andelsboliger til salg i Nørresundby .

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Nørresundby

 

Nørresundby er en bydel i det nordlige Aalborg på den anden side af Limfjorden. Mange regner Nørresundby som en selvstændig by, men siden 1981 har det officielt været en del af Aalborg. Nørresundby består udover selve Nørresundby også af Lindholm, Nørre Uttrup og Bouet. Nørresundby var i lang tid kun en mindre landsby, da man skulle krydse Limfjorden med færge for at komme til Aalborg, men da først Pontonbroen og senere Limfjordsbroen kom til i begyndte byens udvikling for alvor at tage fart.

Senere kom også Limfjordstunnellen til, der er en motorvejstunnel der krydser Limfjorden. Aalborg Lufthavn ligger ligeledes tæt ved Nørresundby og alt dette har medvirket til at Nørresundby nu er en attraktiv del af Aalborg. Der er mange detailbutikker, mange sportsmuligheder og i senere tid er der også kommet mange flotte beboelsesområder til langs havnen.

Nørresundby havde i 2011 21.376 indbyggere. Officielt er det en del af Aalborgs indbyggertal, men det regnes også individuelt for at se, hvor mange af Aalborgs indbyggere der bor nord for Limfjorden. Nørresundby Centrum, hvor der bor 6.582 indbyggere, har et areal på 3 km2. De største gader er Østergade, Vestergade og Skansevej.

 

Find andelsbolig til salg i Nørresundby

Leder du efter en andelsbolig til salg i Nørresundby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Nørresundby. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Nørresundby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Nørresundby - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Nørresundby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Nørresundby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Nørresundby som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Nørresundby?

I Nørresundby finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Nørresundby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nørresundby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Nørresundby?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Nørresundby.

Hvor meget koster en andelsbolig i Nørresundby?

Prisen på en bolig i Nørresundby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Nørresundby.