Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Århus V

Du har søgt efter andelsboliger op til 0 m2 til salg i følgende byer: Århus V.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter andelsboliger op til 0 m2 til salg i følgende byer: Århus V.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Århus V

Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.

 

Find andelsbolig til salg i Århus V

Leder du efter en andelsbolig til salg i Århus V? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Århus V der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Århus V - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Århus V

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Århus V. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Århus V som matcher dine søgekriterier.