Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger i Risskov

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 8240 Risskov.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 8240 Risskov.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
risskov

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Risskov. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Risskov. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Risskov ligger i Østjylland og er en bydel i Aarhus. Byen har mange naturskønne områder, og mange fra det travle Aarhus søger til Risskov for at komme ud i naturen eller hoppe i vandet i Den Permanente. Den Permanente er en gammel badeanstalt ikke langt fra Aarhus og nede ved Riis Skov.

Risskov er en dejlig bydel og indeholder alt hvad hjertet begærer.

Risskov er en dejlig naturrig bydel i Aarhus. Som beboer eller besøgende i Risskov har du kulturbyen Aarhus lige ved hånden samtidig med, at du kan få ro til hovedet i skove og ved vandet. Et varemærke for Risskov er stranden Den Permanente og Riss Skov. Stranden har gode faciliteter i form af omklædningsrum, kiosker, toiletter og livreddere. Den tiltrækker mange mennesker fra Risskov omegnen om sommeren, og om vinteren er den kun åbent for medlemmer af vinterbaderforeningen Vikingeklubben Jomsborg.

I Riss skov er du sikret en idyllisk oplevelse, når du ser ud over Aarhus Bugt og Mols Bjerge.  Det er altså en by til glæde for både beboer i Risskov og i Aarhus.