Andelsboliger.dk er en søgemaskine som samler ledige andelsboliger i Danmark

Vi understreger, at vi ikke formidler direkte kontakt mellem boligsøgere og udlejere. Vi understreger desuden, at vi ikke har aftaler med udlejerne om at formidle kontakt mellem udlejerne og boligsøgerne. Andelsboliger.dk er en søgemaskine, som forsøger at samle alle ledige boliger på markedet og som linker videre til de originale kilder, således at man som boligsøgende kun behøver at kigge ét sted. Når man klikker på den grønne kontakt-knap i annoncen, sendes man således videre til udlejerens egen hjemmeside, hvor man selv skal tage den direkte kontakt til udlejeren.

Andelsboliger.dk er en dansk boligsøgemaskine, der forsøger at samle - aggregere - alle ledige andelsboliger i Danmark, således at du som boligsøger kan holde dig orienteret om hele andelsboligmarkedet via Andelsboliger.dk. Dermed undgår du som boligsøger, at skulle holde dig orienteret om udbudte andelsboliger ved konstant at skulle kigge på mange hundrede forskellige hjemmesider - hvilket er en næsten umulig og ekstremt tidskrævende opgave.

Andelsboliger.dk er også en helt automatisk markedsplatform, hvor brugere kan lægge brugergenereret indhold op i form af andelsboliger eller boligsøgeannoncer, hvor brugere kan komme i direkte med hinanden eller hvor brugere kan tilgå relevante søgeresultater i form af andelsboliger eller boligsøgere.

Andelsboliger.dk demokratiserer viden om boligmarkedet
Andelsboliger.dk´s mission er, at demokratisere adgangen til viden om ledige andelsboliger. Det gør vi ved at give alle danskere lige ret til viden om de nye andelsboliger, der udbydes på markedet. Det betyder igen, at alle danskere får lige mulighed for at reagere på viden om de nye ledige andelsboliger, der udbydes.

Der er boligmangel mange steder i Danmark fokuseret på de større byer. Her er fx gode billige andelsboliger, deres vægt værd i guld. Boligmarkedet er desværre ofte kendetegnet ved, at de mennesker der har størst mentalt, socialt og økonomisk overskud i forvejen, også har lettest ved at indsamle information om ledige boliger. Ved at give alle danskerne lige mulighed for, at få viden om de andelsboliger der udbydes, udjævner vi noget af den store forskel der er på boligmarkedet – samtidig med at vi gør det langt lettere for alle danskere at holde sig orienteret om de nye boliger, der udbydes på andelsboligmarkedet.

Sådan indsamler Andelsboliger.dk viden om ledige boliger
Boligerne på Andelsboliger.dk stammer fra tre forskellige kilder:
1:
Andelsboligen lægges direkte op af sælgeren selv.
2: Sælgerne beder os om at sikre at der er en opdateret version af deres ledige boliger på Andelsboliger.dk.
3:
Vores automatiske robotter screener nettet for ledige boliger, der ikke allerede findes i Andelsboliger.dk´s søgemaskine. Her medtager vi alle boliger fra kilder, som identificeres som lødige, hvor boligerne er opdaterede.

Miljø
Andelsboliger.dk er CO2-neutral - læs mere...


Almindelig bruger versus FordelsBruger
Som almindelig bruger kan du i vid udstrækning anvende Andelsboliger.dk gratis. Fx kan du altid lægge en annonce gratis op. Hvis du vil have den fulde effekt af Andelsboliger.dk´s services, kan du opgradere til FordelsBruger, som er en abonnementsbaseret adgang, der løber indtil du stopper den. Som FordelsBruger bliver din profil og anvendelse optimeret på en lang række forskellige måder. Eksempelvis får du som boligsøgende FordelsBruger adgang til det samlede aggregat af boliger, du får fuld adgang til vores notifikations-service, som bl.a. giver dig besked om nye boliger med det samme per mail og du får en bolig-søgerannonce, der bliver kvalitetsstemplet og placeret øverst i søgeresultaterne, så du er blandt de første der ses, når boligudbyderne søger efter boligsøgere.  


Adresse:
Andelsboliger.dk: Social Housing Media ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C


Hvis du har input eller spørgsmål så kontakt os på [email protected] - så vender vi hurtigt tilbage.