Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsbolig til salg i Viborg

Find din andelsbolig i Viborg på listen med ledige andelsboliger til salg i Viborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Viborg. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Viborg. Mere info om andelsbolig til salg i Viborg .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Viborg. Mere info om andelsbolig til salg i Viborg .

Find din andelsbolig i Viborg på listen med ledige andelsboliger til salg i Viborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Viborg. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.


 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Viborg

 

Viborg er hovedbyen i Viborg Kommune, der er Danmarks andenstørste kommune målt på areal og administrativt centrum for Region Midtjylland. Viborg er en af Danmarks ældste byer, og det menes at den første bydannelse skete omkring år 900. Den første domkirke blev bygget i 1100-tallet, og inden reformationen havde Viborg flere klostre og kirker, der dog, med undtagelse af Gråbrødrekloster og kirken tilhørende Sortebrødre Kloster, blev revet ned under reformationen. Viborg var ligeledes præget af en række alvorlige brande i perioden 1501-1726 hvor blandt andet Domkirken og Rådhuset brændte til grunden, og i midten af 1700-tallet havde den tidligere store by et indbyggertal på kun omkring 2.000.

I løbet af 1800-tallet blev Viborg dog bygget op igen, blandet andet med ny domkirke. Viborg er desuden kendt for at have Vestre Landsret og tidligere Landstinget. I dag er Viborg Handelscentrum i området samtidig med at Viborg har flere industrivirksomheder. Tidligere var byen domineret af virksomheder inden for tekstilindustrien, mens det nu er jern- og metalindustrien der dominerer.

Viborg havde i 2011 35.893 indbyggere. Viborg Kommune har sammenlagt 93.745 indbyggere og er med et areal på 1474,05 km2 Danmarks andenstørste kommune. Viborg ligger i Region Midtjylland, cirka 40 kilometer vest for Randers. De største veje er ringvejene Nordre Ringvej, Vestre Ringvej og Indre Ringvej, samt Holstebrovej og Randersvej.

 

Find andelsbolig til salg i Viborg

Leder du efter en andelsbolig til salg i Viborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Viborg. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Viborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Viborg - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Viborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Viborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Viborg som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Viborg?

I Viborg finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Viborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Viborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Viborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Viborg.

Hvor meget koster en andelsbolig i Viborg?

Prisen på en bolig i Viborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Viborg.