Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsbolig til salg i Fredericia

Find din andelsbolig i Fredericia på listen med ledige andelsboliger til salg i Fredericia herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Fredericia. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Fredericia. Mere info om andelsbolig til salg i Fredericia .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Fredericia. Mere info om andelsbolig til salg i Fredericia .
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Fredericia. Klik her for at læse mere

Find din andelsbolig i Fredericia på listen med ledige andelsboliger til salg i Fredericia herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Fredericia. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.


 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Fredericia

 

Fredericia er med sine knap 40.000 indbyggere Danmarks 16. største by og hovedbyen i Fredericia Kommune. Fredericia ligger ved Lillebælt og er på grund af sin placering et handelsmæssigt knudepunkt, som en del af Trekantsområdet. Fredericia by bærer stadig den dag i dag præg af at have været en militær fæstning og Fredericia centrum er omgivet af et af de allerbedst bevarede voldanlæg i hele Nordeuropa. Fredericias historie går ikke lige så langt tilbage som nogle af de andre store byer i Danmark, da den først blev grundlagt som militær fæstning af Frederik 3. i 1650. Fredericia har dermed spillet en central rolle i flere af Danmarks krige, blandt andet under Treårskrigen. Da Fredericia blev nedlagt som fæstning i 1909 tillod man samtidig at bygge uden for voldene. Siden da har Fredericia gennemgået en stor udvikling, primært på grund af sin centrale placering i Syddanmark, der giver optimale betingelser for mange virksomheder. Tidligere var Fredericia Banegård en station, hvor togene ikke kørte igennem men derimod kom fra begge sider, og selv den dag i dag er Fredericia en af de vigtigste banegårde i Danmark. Fredericias byudvikling er primært sket i kraft af at mange virksomheder er flyttet til byen, hvilket har givet mange arbejdspladser. Samtidigt har der været mange offentlige arbejdspladser i byen, blandt andet hos DSB, Post Danmark og i Hæren. I dag er Fredericia en moderne handelsby med mange shoppingmuligheder.

Fredericia havde i 2011 39.716 indbyggere. Fredericia Kommune har et samlet areal på 134,36 km2. Fredericia ligger ud til Lillebælt få kilometer fra Lillebæltsbroens overgang til Jylland. De største gader i byen er Indre Ringvej, Vestre Ringvej, Egeskovvej samt Vejlvej.

 

Find andelsbolig til salg i Fredericia

Leder du efter en andelsbolig til salg i Fredericia? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Fredericia. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Fredericia der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Fredericia - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Fredericia

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Fredericia. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Fredericia som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Fredericia?

I Fredericia finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Fredericia ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Fredericia kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Fredericia?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Fredericia.

Hvor meget koster en andelsbolig i Fredericia?

Prisen på en bolig i Fredericia afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Fredericia.