Stenvinkelsvej, Helsingør - ledige andelsboliger

Få overblik over ledige andelsboliger på Stenvinkelsvej i 3000 Helsingør

Se alle andelsboliger til salg i Helsingør lige nu


Stenvinkelsvej ligger i Helsingør Kommune


Find andelsbolig i Helsingør

Helsingør er en ganske vidunderlig by. Der er mange små gågader med forskellige butikker. Når du går op og ned af gaderne, kan du virkelig mærke byens charme på grund af de gamle byggerier.
I de mange gader er det også muligt at finde lækre caféer såvel som delikate restauranter.

Historiemæssigt er Helsingør også en spændende by, der dagligt tiltrækker massere af turister.
En af de helt store seværdigheder i Helsingør er naturligvis Kronborg Slot. Dette slot blev bygget i 1574-85 og er et utrolig smukt syn! Kronborg Slot er verdenskendt på grund af Shakespeares fortælling om Hamlet og ikke desto mindre på grund af Holger Danske, der sover i kasematterne. Kronborg slot i Helsingør er så betydningsfuldt, at det er kommet på UNESCOS’s liste over verdensarv.

I Helsingør havn kan du nyde en solskinsfuld gåtur med udsigt udover det smukke vand. Kulturhavn Kronborg er også placeret ude ved vandet, og her kan du opleve diverse koncerter samt friluftsteater.

I Helsingør er der også mulighed for at nyde en dejlig aften til søs. Du kan sidde oppe på soldækket og nyde udsigten udover Kronborg og al den smukke natur, som kan ses på sejlturen.

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Helsingør. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Helsingør. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Helsingør har beliggenhed ud til vandet oppe nord på overfor Helsingborg. Byen er utrolig hyggelig, intens og idyllisk. Der er flere hyggelige gågader, som blot er nogle af de træk som nostalgisk tager tankerne tilbage til gamle dage. Der er mange butikker, caféer og restauranter, som du kan lægge et besøg forbi i Helsingør. Du kan også gå en tur ned til havnen, hvor du kan nyde den flotte udsigt udover vandet og Kronborg Slot.