Jespervej, Hillerød - ledige andelsboliger

Få overblik over ledige andelsboliger på Jespervej i 3400 Hillerød

Se alle andelsboliger til salg i Hillerød lige nu


Jespervej ligger i Hillerød Kommune

Der findes desværre ikke nogen helt præcise matches til din søgning. Vores søgerobot foreslår dog, at du kigger nærmere på nedenstående boliger, der minder om din søgning, selvom de ikke passer perfekt til dine kriterier. Husk at du altid kan bruge søgefilteret til at præcisere din søgning.

Find andelsbolig i Hillerød

Hillerød er en by i Nordsjælland med omkring 36.000 indbyggere. Byen er hovedsæde for Region Hovedstaden og er et vigtigt trafikalt knudepunkt.

Hillerød er et godt sted at bo, hvis du er afhængig af transport. Byen har et godt udvalg af transportmuligheder, herunder tog, bus, cykel og bil.

Tog: Hillerød er endestation for toglinjer fra København. Togene kører regelmæssigt, og der er gode forbindelser til København. For at rejse til Helsingør er det nødvendigt at skifte tog..

Her er nogle af de største andelsforeninger i Hillerød:

Andelsboligforeningen "Boligselskabet Hillerød" er den største andelsforening i Hillerød med over 1.000 medlemmer. Foreningen ejer og administrerer en række boliger i hele byen, herunder både rækkehuse, lejligheder og andre typer boliger.

Bydele i Hillerød 

Hillerød er en by med mange forskellige bydele, hver med sit eget særpræg. Her er en oversigt over nogle af de vigtigste bydele i Hillerød:

Centrum

Centrum er byens hjerte og centrum for byens liv. Her finder du Frederiksborg Slot, Hillerød Kirke, Hillerød Rådhus, Hillerød Storcenter og et væld af butikker, restauranter og caféer. 

Frederiksborg Have

Frederiksborg Have er en stor og smuk park, der ligger lige ved siden af Frederiksborg Slot. Parken er et populært sted for både lokale og turister, og den er et godt sted at tage en gåtur, slappe af eller nyde en picnic. 

Skævinge

Skævinge er en bydel, der ligger syd for centrum. Området er præget af gamle bindingsværkshuse og en hyggelig bymidte. Skævinge er også hjemsted for Skævinge Golfklub og Skævinge Å. 

Mere information om Hillerød 

Hvis du søger en andelsbolig til salg i Hillerød, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i hvordan andelsboliger fungerer og hvor i byen du vil bo. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Hillerød, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Hillerød i denne guide: Hillerød: Smukke natur og spændende aktiviteter.