Andelsbolig i Horsens

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig i Horsens på listen med andelsboliger i Horsens på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg i Horsens du ønsker. Du kan finde alle typer andel - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder i Horsens -  på listen. God fornøjelse. Mere info om andelsboliger i Horsens.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg
23 boliger fundet
1 2

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige andelsboliger til salg i Horsens over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af andelsboliger til salg i Horsens over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal andelsboliger til salg i Horsens på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye andelsboliger i Horsens der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af andelsboliger i Horsens der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Horsens over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Horsens over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Horsens over tid.

Dato Alle andelsboliger til salg Nye andelsboliger til salg Solgte andelsboliger
3. marts 2024 23 0 0
2. marts 2024 23 0 0
1. marts 2024 23 0 0
29. februar 2024 23 0 0
28. februar 2024 23 5 6
27. februar 2024 24 0 0
26. februar 2024 24 0 0
25. februar 2024 24 0 0
24. februar 2024 24 0 0
23. februar 2024 24 0 0
22. februar 2024 24 0 0
21. februar 2024 24 0 0
20. februar 2024 24 0 0
19. februar 2024 24 0 0
18. februar 2024 24 1 1
17. februar 2024 24 1 0
16. februar 2024 23 1 1
15. februar 2024 23 1 0
14. februar 2024 22 1 0
13. februar 2024 21 0 0
12. februar 2024 21 0 0
11. februar 2024 21 1 0
10. februar 2024 20 2 2
9. februar 2024 20 1 2
8. februar 2024 21 0 2
7. februar 2024 23 0 1
6. februar 2024 24 0 2
5. februar 2024 26 0 0
4. februar 2024 26 2 0
3. februar 2024 24 0 2
2. februar 2024 26 0 0

Statistik over udbuddet af andelsboliger til salg i Horsens

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af andelsboliger til salg i Horsens.Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Horsens over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Horsens over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Horsens over tid.

Andelsboliger
Antal ledige andelsboliger 26
Antal nye andelsboliger siden i går 0
Antal solgte andelsboliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 2.380

Andelsbolig til salg i Horsens

En andelsbolig er en unik boligform, hvor man er medlem af en andelsboligforening og via dette medlemskab har retten til at bo i sin andelsbolig.

Det kræver generelt solid research og velovervejet planlægning at finde den rette andelsbolig til salg.

Start med at definere dine nøgleprioriteter, konkrete krav og væsentlige behov – hvor bør andelsboligen være placeret, hvor stor skal den være, hvad er dit budget i relation til købsprisen, og så videre.

Du kan få et overblik over tilgængelige andelsboliger til salg i Horsens på Andelsboliger.dk, som samler stort set alle andelsboliger til salg på markedet.

Du har mulighed for at finjustere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for andelsbolig til salg i Horsens, der informerer dig om nye andelsboliger på markedet, som matcher dine angivne kriterier. Dette giver dig chancen for at være blandt de første, der tager kontakt til sælgeren eller mægleren– og derved forøge dine chancer for at blive den nye ejer af andelsboligen.

Få tips om søgning efter andelsbolig til salg i Horsens i vores guide: Sådan køber du en andelsbolig – de 11 essentielle skridt.

Find en andelsbolig til salg i Horsens med passende størrelse og indretning

Når du er på udkig efter en andelsbolig til salg i Horsens, er det vigtigt, at boligen kan opfylde både dine nuværende og potentielle fremtidige behov. Andelsboligen bør have en størrelse og en rumfordeling, der harmonerer med din aktuelle livssituation og samtidig har potentiale til at tilpasse sig eventuelle fremtidige livsændringer, som eksempelvis familie forøgelse eller potentielle planer om at flytte til udlandet.

Indretningen og andelsboligen spiller en stor rolle, ikke kun i relation til den fysiske plads, men også med henblik på din daglige trivsel og generelle livskvalitet. De rigtige omgivelser kan være medvirkende til at gøre det nemmere at skabe et hjem, hvor du føler dig tryg og tilpas. Du kan finde yderligere inspiration til, hvordan du indretter din andelsbolig, i vores guide 12 trin til at indrette din andelsbolig - skab et hjem, der beriger din dagligdag.

Flytning til ny andelsbolig i Horsens

Når beslutningen om at flytte til en ny andelsbolig i Horsens er taget, skal du begynde organiseringen af selve flytteprocessen fra din nuværende bolig til den nye andelsbolig. Der er en række aspekter, du skal have styr på i løbet af flytningen, og derfor har vi udarbejdet denne guide, som vi håber kan hjælpe dig med din flytning: Tjekliste til flytning til andelsbolig.

Andelslejlighed i Horsens

En andelslejlighed er en lejlighed i en andelsboligforening, som en andelshaver, der ejer ideel anpart af foreningen, har brugsret over. Når du køber en andelslejlighed i Horsens, køber du ikke selve lejligheden, men derimod en andel i andelsboligforeningen. Andelsandelen giver dig brugsret til en bestemt andelslejlighed i foreningen. Du er altså ikke ejer af andelslejligheden, men har ret til at bo i den.

På denne side kan du få et samlet overblik over andelslejligheder til salg i Horsens, der matcher dine krav. Vælg dine søgekriterier - størrelse og pris - i toppen af siden for at få vist andelslejligheder i Horsens som passer til dig.

Salg af andelsbolig i Horsens

Hvis du har en andelsbolig i Horsens, som du ønsker at sætte til salg, kan du med fordel finde din køber via Andelsboliger.dk, der er en af Danmarks førende online platforme for salg af andelsboliger. Vi benyttes både af ejendomsmæglere og private sælgere, som ønsker at markedsføre deres andelsboliger.

Når du annoncerer din andelsbolig i Horsens til salg på Andelsboliger.dk, bliver den eksponeret over for et omfattende udsnit af potentielle købere. Vores købersegment spænder bredt, fra unge førstegangskøbere til familier og modne par, der søger efter nye hjem.

Hvis du har en andelsbolig til salg i Horsens, kan du oprette en boligannonce direkte på Andelsboliger.dk. Desuden kan du aktivt søge efter potentielle købere her. Du er også mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på [email protected] for en direkte og hurtig dialog. Vi står altid parat til at assistere dig med velovervejede råd i relation til dit boligsalg.

Vi har udarbejdet en guide, der beskriver salgsprocessen fra A-Z for dig: Sådan sælger du din andelsbolig – en 10-trins guide til salg og selvsalg.

Find andelsbolig i Horsens

Horsens er en by i Østjylland med omkring 63.162 indbyggere. Byen er kendt for sit rige kulturliv, sin naturskønne beliggenhed og sit internationale udsyn.

Horsens er en velforbundet by med gode transportmuligheder. Byen har et veludviklet vejnet, der forbinder den med resten af Østjylland og resten af Danmark. Horsens er også et knudepunkt for kollektiv trafik, med buslinjer til alle dele af byen og til omliggende byer.

Motorvej E45 i Horsens

Horsens er omgivet af motorvej E45, der forbinder byen med Aarhus, København og resten af Danmark. Byen har også en række mindre veje, der forbinder den med omliggende byer og landsbyer. 

Nogle af de største andelsforeninger i Horsens er:

Boligforeningen Horsens: Boligforeningen Horsens er den største andelsforening i Horsens med over 5.000 boliger. Foreningen ejer boliger i hele byen, herunder både lejligheds- og parcelhuse.

Bydele i Horsens 

Horsens er inddelt i 10 bydele, blandt andre:

Midtbyen

Midtbyen er byens historiske centrum og hjerte. Her finder man byens vigtigste seværdigheder og attraktioner, herunder Fængslet, Horsens Kunstmuseum og Den Gamle By. 

Østbyen

Østbyen er en moderne bydel med et væld af boliger, butikker og restauranter. Her finder man også Horsens Statsbibliotek og Horsens Teater. 

Vestbyen

Vestbyen er en blandet bydel med både boliger, erhverv og uddannelsesinstitutioner. Her finder man også Horsens Sygehus og Horsens Handelsskole. 

Sydbyen

Sydbyen er en familievenlig bydel med et stort udvalg af boliger, skoler og fritidsfaciliteter. Her finder man også Horsens Golfklub og Horsens Idrætscenter. 

Mere information om Horsens

Hvis du søger en andelsbolig til salg i Horsens, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i hvordan andelsboliger fungerer og hvor i byen du vil bo. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Horsens, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Horsens i denne guide: Tag på opdagelse i Horsens: Byen med de mange muligheder.