Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Andelsboliger i Kongens Lyngby

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig i Kongens Lyngby på listen med andelsboliger i Kongens Lyngby på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg i Kongens Lyngby du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder i Kongens Lyngby -  på listen. God fornøjelse. Mere info om andelsboliger i Kongens Lyngby.

Lav en søgeagent for din nye andelsbolig

9 boliger fundet

Hvad er en andelsbolig?

En andelsbolig er en type bolig, hvor du ejer en andel i en andelsforening eller andelsboligforening, som du dermed indgår i et fællesskab med. En andel giver dig retten til at bo i en bestemt bolig i andelsboligforeningen. Andelsforeningen har en bestyrelse og nogle gange ventelister. Som andelshaver i en forening betaler du boligydelse (eller ydelse) og ikke leje. Der findes andelsboliger af alle typer, herunder andelslejligheder, andelshuse, andelsrækkehuse, andelsbolig værelser og andelshuse. Når du vil købe en andelslejlighed, et andelsrækkehus, et andelshus eller et andelsrækkehus  skal du starte med at spørge banken, hvad du kan låne og få i boliglån eller banklån. Banken vurderer hvilke pris, du kan betale og hvad andelsboligen må koste ud fra din økonomi og andelsboligens værdi. Der findes andelsboligforeninger over hele landet. 

Guide: Find dine nye andelsbolig i Kongens Lyngby via disse 10 trin

Når du skal finde og købe den bedste mulige andelsbolig i Kongens Lyngby, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige andelsbolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget. Det er jo meget vigtigt, at du ikke køber katten i sækken, så andelsboligen altid kan sælges igen uden tab.

1. Find ud af om du er til andelsbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at eje en andel i en andelsboligforening i Kongens Lyngby og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører. Når du køber en andel i en andelsboligforening, køber du ikke boligen, men derimod en andel i foreningen, som giver dig ret til at bo i boligen.

Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan andelsboligforeningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en andelsbolig.

Gør op med dig selv, om du er til denne fællesskabsmodel i en boligforening, hvor du er andelshaver. Her er det også vigtigt at du gør op med dig selv, om du vil have en ejerbolig, lejebolig eller en andelsbolig - så du ikke tager det forkerte valg. Vil du fx i virkeligheden hellere have en ejerlejlighed eller en villa end en andelslejlighed? Er du overhovedet til andelsboligformen? Eller er du måske mere til en anden boligform?

2. Hvorhenne i Kongens Lyngby vil du købe en andelsbolig og hvilken type andelsbolig vil du købe?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter andelsboliger henne af i Kongens Lyngby. Skal andelsboligen ligge i midten af Kongens Lyngby eller skal den ligge mere yderligt?

Herefter skal du overveje hvilken type andel du ønsker. Vil du købe en stor andelsbolig med mange værelser eller er du mere interesseret i mindre andelsboliger med færre værelser? Vil du købe en andelslejlighed, et andelshus eller et andelsrækkehus?

Hvis du køber lejlighed, hvor mange andre andelslejligheder, må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som andelshus eller andelsrækkehus, hvor stor skal grunden og haven som andelshuset eller rækkehuset har, så være? Hvis du køber et andelshus, hvor mange andre huse må der så være i foreningen. Vær også opmærksom på, at husdyr ikke nødvendigvis er tilladt i alle foreninger.

3. Få overblik over hvilke andelsboliger der er til salg i Kongens Lyngby

Du er nu parat til at finde andelsboliger til salg. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke andelsboliger der lige nu er til salg i Kongens Lyngby, når du laver din søgning.

Hvis en andelsboligforening har ventelister, er andelsboligen typisk ikke udbudt ordentligt. Her skal du, researche dig frem til relevante andelsboligforening og så skrive dig på ventelisten og vente til det bliver din tur.

Hvis en andelsboligforening ikke har en venteliste, bliver boligerne typisk udbudt offentligt, hvor du så kan kontakte sælgeren af andelen direkte. Du kan finde et meget stort udsnit af ledige andelsboliger til salg via annoncer på Andelsboliger.dk.

Husk at boligmarkedet for andelsboliger er meget overophedet og at du skal slå hurtigt til, når du har fundet andelslejligheder, der passer til det du søger. Lejlighederne går ofte som varmt brød, specielt hvis de har et mindre antal m2 i andelsforeninger med lavere priser.

4. Bliver købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe en andelsbolig i Kongens Lyngby, skal du typisk have et andelsboliglån eller et lån til en andelsbolig. Det er en rigtig god ide, at bliver købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på andelsboliger. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe andelsbolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber andelsbolig

Når du begynder at kigge på andelsboliger til salg i Kongens Lyngby, er det meget vigtigt, at du har en god advokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du får den bedste pris for andelsboligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til din andelsbolig og sikre at foreningen økonomi er i orden.

Advokaten kan også hjælpe dig med at vurdere om boligydelsen er ok. Han kan også hjælpe dig med at vurdere om foreningen er ok - det er jo ikke alle foreninger, der fungerer lige godt

6. Snak med bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen

Når du har fundet en andelsbolig til salg i Kongens Lyngby, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, hvor mange der har boligen til udlejning og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek andelsboligens stand

Når du har fundet en andelsbolig til salg i Kongens Lyngby, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke boligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber andelsboligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den andelsbolig i Kongens Lyngby, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med andelsboligforeningen om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken andelsbolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Det er en meget god idé at have en advokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for andelsboligen

Når du har lavet en handel om at købe en andelsbolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale et depositum til andelsboligforeningen, som er pengene du betaler for at få boligen. Depositummet er typisk 10% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et lån til at betale boligen.

10. Du ejer andelsboligen og skal melde dig ind i foreningen

Når du har betalt for andelsboligen, er den din. Du skal dog huske at melde dig ind i andelsboligforeningen, så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Andelsbolig i Kongens Lyngby

Leder du efter en andelsbolig i Kongens Lyngby, så er du kommet til det rette sted. Andelsboliger.dk har et kæmpe udvalg af andelsboliger i Kongens Lyngby og er altid opdateret med offentligt udbudte andelsboliger i Kongens Lyngby. Du kan finde en andelsbolig i Kongens Lyngby ved at trykke på linket. Hvis du leder efter en bestemt type andelsbolig i Kongens Lyngby, kan du gå direkte til den rette type ved at trykke på disse links: Andel Kongens Lyngby , Andelslejlighed Kongens Lyngby , Andelsrækkehus Kongens Lyngby , Andelshus Kongens Lyngby.

Få besked, når der er en andelsbolig til salg i Kongens Lyngby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte andelsboliger til salg i Kongens Lyngby. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked, når der er en ny andelsbolig til salg i Kongens Lyngby.

Andel i Kongens Lyngby

Når du skal købe en andel i Kongens Lyngby, er det vigtigt, at du starter med at få et køberbevis fra din bank. Når du har fået køberbeviset i hånden, kan du så starte jagten efter en ny andel i Kongens Lyngby. I nogle tilfælde – når der er venteliste - finder du din nye andel i Kongens Lyngby ved at henvende dig direkte til andelsboligforeningerne i Kongens Lyngby. I andre tilfælde – når der ikke er venteliste – kan du finde en andel i Kongens Lyngby direkte via tilgængelige databaser.

Andelslejlighed i Kongens Lyngby

En andelslejlighed er en andelsbolig i lejlighedsform, hvilket betyder at andelsboligen har en eller flere etager i et etagebyggeri med flere andre etager. Når du søger andelslejlighed i Kongens Lyngby gælder de samme regler, som ved andre andelsboliger i Kongens Lyngby. Nogle andelsboligforeninger med andelslejligheder i Kongens Lyngby har ventelister. Her skal du kontakte andelsboligforeningen direkte, for at komme i betragtning til at købe en andelslejlighed i Kongens Lyngby. Andre andelsboligforeninger med andelslejligheder i Kongens Lyngby, har ikke ventelister. Her er det andelshaveren, der selv bestemmer, hvem der får lov til at købe andelslejligheden. Ofte vil andelshaveren udbyde sin andelslejlighed i Kongens Lyngby direkte via offentligt tilgængelige kanaler.

Andelsbolig til salg i Kongens Lyngby

Hvis du leder efter en andelsbolig til salg i Kongens Lyngby, er det vigtigt at du starter med at tage fat i din bank og får et lånebevis. Du kan låne penge til en andelsbolig til salg i Kongens Lyngby efter de samme principper som ved andre lån: Du kan låne lige præcis det, som banken vurderer, at din økonomi tillader. Derudover kan du naturligvis kun låne det, som banken vurderer at andelsboligen til salg er værd, da banken jo ønsker sikkerhed for lånet i selve andelsboligen. Banken vurderer hvad andelsboligen til salg er værd ud fra boligens værdi og foreningens gæld. Du kan finde ud af, hvad du præcist kan låne, ved at lade banken lave en personlig vurdering af din økonomi og den pågældende andelsboligforening.

Andelsrækkehus i Kongens Lyngby

Et andelsrækkehus er et rækkehus i andelsboligform, dvs. et rækkehus som ikke er en ejerbolig og som ikke udlejes. Hvis du skal købe et andelsrækkehus i Kongens Lyngby, køber du det på normal vis. Du skal have et lånebevis og du skal enten finde andelsrækkehuset i Kongens Lyngby via databaser med andelsrækkehuse i Kongens Lyngby eller direkte vi andelsboligforeningernes ventelister.

Andelsboliger i Kongens Lyngby

Der findes en del andelsboliger i Kongens Lyngby. Nogle andelsboliger i Kongens Lyngby kan kun købes hvis man er på venteliste hos de forskellige foreninger. Andre andelsboliger i Kongens Lyngby - dem hvor andelsboligforeningen ikke har ventelister - kan købes af alle. Man kan typisk finde mange af de udbudte andelsboliger i Kongens Lyngby på Nettet. Du kan fx trykke på disse links: Andel Kongens Lyngby , Andelslejlighed Kongens Lyngby , Andelsrækkehuse Kongens Lyngby , Andelshuse Kongens Lyngby.

Andelshus i Kongens Lyngby

Et andelshus, er et hus i andelsboligform, dvs. et hus, der ikke er en ejerbolig eller ikke udlejes. Hvis du skal købe et andelshus i Kongens Lyngby, køber du det på normal vis. Du skal have et lånebevis og du skal enten finde andelshuset i Kongens Lyngby via databaser med andelshuse i Kongens Lyngby eller direkte vi andelsboligforeningernes ventelister. Man kan sige at et andelshus er et helt almindeligt hus, blot er det en andel i en andelsboligforening.

Andelsboligforening i Kongens Lyngby

Hvis du leder efter en andelsbolig i Kongens Lyngby, er det en god ide at starte med at finde den andelsboligforening i Kongens Lyngby, der kunne være interessant for dig. Nogle af andelsboligforeningerne i Kongens Lyngby har en venteliste, som du kan skrive dig op på. I andre andelsboligforeninger i Kongens Lyngby, er der ikke ventelister, og der kan du ofte finde andelsboliger til salg ved at søge i databasen med andelsboliger i Kongens Lyngby.

Venteliste på andelsbolig i Kongens Lyngby

Hvis du søger en andelsbolig i Kongens Lyngby, skal du være opmærksom på, at der er mange andelsboligforeninger i Kongens Lyngby, der har en venteliste. I de tilfælde, hvor andelsboligforeningerne har ventelister, skal du finde og skrive dig op hos, de relevante andelsboligforeninger i Kongens Lyngby. De enkelte andelsboligforeninger bestemmer selv, om de vil have en venteliste, eller om det er den enkeltstående andelshaver, der selv bestemmer, hvem der kan købe andelen. Hvis der er en venteliste i en andelsboligforening, vil reglerne fremgå af foreningens vedtægter.

Sælg andelsbolig i Kongens Lyngby

Hvis du skal sælge en andelsbolig i Kongens Lyngby, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber til din andelsbolig. Sælg en andelsbolig i Kongens Lyngby direkte ved at finde en køber i Kongens Lyngby her. Husk at det er meget let at sælge din andelsbolig. Når du har fundet en køber, tager du som regel blot fat i andelsboligforeningen, som klarer resten – eller som fortæller dig præcist hvad du skal gøre. Når du skal sælge din andelsbolig i Kongens Lyngby, skal du være opmærksom på, at mange foreninger har ventelister, hvilket betyder, at du ikke bare altid selv kan vælge, hvem du vil sælge din andelsbolig til.

Salg af andelsbolig i Kongens Lyngby

Hvis du skal gennemføre salg af andelsbolig i Kongens Lyngby, skal du være opmærksom på om din andelsboligforening har en venteliste. Hvis andelsboligforeningen har en venteliste, bestemmer andelsboligforeningen hvem din andelsbolig skal sælges til. Hvis din andelsboligforening ikke har en venteliste, skal du selv finde køberen. Du kan ved salg af andelsbolig i Kongens Lyngby finde en køber direkte her. Du kan som privat andelshaver altid sælge din bolig, men du skal være opmærksom på at bestyrelsen i andelsboligforeningen ifølge andelsboligloven skal godkende salg af din andelsbolig og godkende den nye andelshaver.

Find andelsbolig i Kongens Lyngby

Kongen Lyngby er den største by i Lyngby-Taarbæk Kommune og ligger omkring 10 kilometer nord for København. Det er svært at angive, hvornår byen blev opført præcist, men det formodes at have været i Vikingetiden mellem år 800 og år 1050. Det formodes at byen er opstået omkring vadestedet over Mølleåen, der ligger ved Lyngby Kirke, som blev opført i år 1050. Grunden til at byens navn er ”Kongens” Lyngby er på grund af Lyngby Kirke og Sorgenfri Slot, der har fungeret som bolig for flere medlemmer af den royale familie.

I 1863 fik Lyngby direkte togforbindelse til København, hvilket var det første spadestik til den udvikling Lyngby har været igennem i nyere tid, da det gav det velhavende borgerskab mulighed for at have helårsbolig i området. Kongens Lyngby nød blandt andet på grund af Mølleåen godt af industrialiseringen og der blev udstykket mange grunde til bebyggelse i den periode. Kongens Lyngby har et hyggeligt byliv og har stadigvæk et præg af det tidligere landsbysamfund. Der ligger flere uddannelsesinstitutioner i byen, hvoraf Danmark Tekniske Universitet, DTU, er den største.

Kongens Lyngby havde i 2005 et indbyggertal på 11.500. Byen har et areal på omkring 120.000m2. Den vigtigste gade er Lyngby Hovedgade, hvor en stor del af byens butikker ligger.

Veje med andelsboliger til salg i Kongens Lyngby
Information om kommunen