Bøgelunden, Kongerslev - ledige andelsboliger

Få overblik over ledige andelsboliger på Bøgelunden i 9293 Kongerslev

Se alle andelsboliger til salg i Kongerslev lige nu


Bøgelunden ligger i Aalborg Kommune


Hvad er Kongerslev?

Kongerslev er en bydel i Aalborg Kommune, beliggende i det nordlige Jylland. Byen har en befolkning på omkring 2.000 indbyggere, og er en del af den smukke natur, der omgiver Aalborg. Fra Kongerslev har man kort afstand til Kattegat som ligger blot få kilometer mod øst. Kongerslev er som en stor del af andre områder i Nordjylland domineret af landbrug, og åbne arealer.

Boligsøgning i Kongerslev

Kongerslev er et godt sted at bo, og der er et stort udvalg af boliger tilgængelige. Der er mange lejligheder og huse til salg, og der er også mulighed for at leje. Området har et godt udvalg af lejeboliger, der passer til enhver budget og livsstil. Der er også et godt udvalg af butikker, skoler og andre faciliteter tilgængelige i området.

Vigtige steder i Kongerslev

Kongerslev er blandt andet hjemsted Kongerslev Skole som har adgang til fremragende udendørs aktiviteter og store sportsarealer. Derudover finder man Børnehaven Kongerslev Hurlumhejhus lige nede ad Kongensgade.

Udover faciliteter for børnefamilien er her også gang i erhvervet, særligt ved Kongerslev Kalk A/S, som er beliggende et lille stykke udenfor byen, som er et stort kalkbrud.

Byens centrum er dog centreret omkring Danmarksgade og Kongensgade, hvor man også finder diverse kommunale bygninger.

Transport i Kongerslev

Kongerslev er godt forbundet til resten af Nordjylland via vej og jernbane. Der er flere busruter, der kører gennem byen. Det er også muligt at komme til og fra Kongerslev med bil, da der er gode veje til og fra byen.

Danmarksgade, senere Komdrupvej fører en ud til Aalborgvej, som leder en hele vejen til Aalborg.