Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Hørning

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 745295
  • 130 m2
  • 4
  • 409.000 DKK
  • 6.230 DKK
  • C
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hyggelig bolig i skøn natur

Til salg: andelsbolig omgivet af skøn natur, 15 min. fra Aarhus


Andelsboligen er én ud af tre i en lille andelsforening beliggende på kanten af Jeksen Dalen og to km fra Hørning by, hvor der er gode indkøbsmuligheder, skole og adgang til tog og bus.
Aarhus er kun 15 minutter væk via en nærliggende motorvej.

Boligen er på 130 m2 fordelt på to etager.

Første sal består af to store værelser med flot udsigt samt en repos, som kan anvendes til f.eks. kontor.

I stueetagen findes stuen med udgang til terrasse og den dejlige have. Derudover er der et stort værelse, køkken med mindre spiseplads, badeværelse samt gæstetoilet. Der er desuden både for- og baggang med masser af plads til opbevaring.

I den fælles rummelige have er der plads til alle. Der er bærbuske, frugttræer, højbede og to bålsteder.
Til andelsforeningen hører også en lille mark, hvor der er mulighed for at have en hest eller andre dyr gående - hertil hører et hestehus med halvtag.

Der er adgang til fælles vaskerum, med vaskemaskine og tørretumbler, og et deleværksted, ligesom man er fælles om at holde foreningens pillefyr kørende.

Som ejer af en andel i den skønne lille andelsforening får man mulighed for stor indflydelse på stedet. Samtidig skal man være indstillet på at tage del i og ansvar for at opfylde de fælles pligter vedrørende haven og fællesarealerne. Man skal have lyst til at samarbejde med de andre andelshavere.

Hvis du har lyst til at bo i en lille andelsforening tæt på Aarhus, skøn natur, med stor have og mulighed for at dyrke egne grøntsager samt holde et par dyr, er denne bolig en oplagt mulighed.