Andelsboliger i Nørresundby - vejsøgning

Her kan du få et samlet overblik over andelsboliger i 9400 Nørresundby - fordelt på de enkelte veje.

Se alle andelsboliger til salg i Nørresundby lige nu

Veje med andelsboliger i Nørresundby lige nu:

Andre veje i Nørresundby:


Dette postdistrikt er beliggende i Aalborg Kommune

Hvad er Nørresundby?

Nørresundby er en bydel i Aalborg som er beliggende på den nordlige side af Limfjorden. Byen har en befolkning på omkring 16.000 indbyggere og er en af de største byer i Aalborg Kommune. Nørresundby er et af de mest attraktive områder i Aalborg, og byen er kendt for sine mange butikker, restauranter og cafeer. Byen har også et stort udvalg af kulturelle aktiviteter, og der er mange museer og kunstgallerier, som man kan besøge. Byen har også et stort udvalg af kulturelle begivenheder, som man kan deltage i.

Boligsøgning i Nørresundby

Nørresundby er et godt sted at bo, da der er mange forskellige boligtyper at vælge imellem. Der findes både lejligheder, rækkehuse og villaer, og der er også et stort udvalg af forskellige prisklasser. Lejeboliger kan både omfatte lejligheder og huse, og modsat i Aalborg centrum kan det måske være muligt at finde flere kvadratmeter til færre penge.

Vigtige steder i Nørresundby

Hvis man har fløjet til Aalborg har man også været i Nørresundby, det skyldes, at Aalborg lufthavn er beliggende i den vestlige del af denne bydel. Modsat lufthavnen finder man Nørre Uttrup i den østlige del af Nørresundby, her finder man adskillige institutioner samt samlepunktet for motorvej og hovedveje der går i hver sin nordlige retning. Midt i mellem finder man Vikingemuseet Lindholm Høje, som er et populært sted at besøge som turist i byen.

Transport i Nørresundby

Der er flere forskellige transportmuligheder i Nørresundby. Man kan tage bussen, som kører til alle dele af byen. Derudover er der også togforbindelser til Aalborg og andre byer i området. Endelig er der også cykelstier, som gør det muligt at komme rundt i byen på en billig og miljøvenlig måde. Hvis man foretrækker bilen er Nørresundby knudepunkt for adskillige vejforbindelser, da det er herfra de to eneste broer over Limfjorden i forbindelse til Aalborg findes.