Vestergaard, Odense N - ledige andelsboliger

Få overblik over ledige andelsboliger på Vestergaard i 5270 Odense N

Se alle andelsboliger til salg i Odense N lige nu


Vestergaard ligger i Odense Kommune


Find andelsbolig i Odense N

Odense N er den nordlige del af Odense. Og er den største, i forhold til areal, bydel i Odense. Den strækker nemlig så vidt som til Hans Christian Andersen Lufthavn i nord, og fra Skovs Højrup i vest til Strandager i øst.

Odense N blev grundlagt i år 1971, hvor der blev lavet en stor sammenlægning af de nordlige bydele. Dette skete fordi, at der skulle bygges et nyt boligområde i Odense, som hed Odense Nord. I dag bor der cirka 15.000 mennesker i Odense N.

Odense N er en meget grøn bydel, hvor der er mange parker og grønne områder. Der er bl.a. Odense Fjord, som ligger langs Odense Ns vestlige side. I fjorden ligger der en lille ø, som hedder Stige Ø. Stige Ø er en offentlig park, som man kan gå en tur i. Odense N er dog også meget domineret af landbrug.

Boligsøgning i Odense N?

Odense N er en af de mest attraktive bydele i Odense, og det er der en grund til. Bydelen byder på en unik blanding af hyggelige gader, grønne områder og et rigt kultur- og fritidsliv.

Der er gode muligheder for at finde en bolig, der passer til netop dine behov, uanset om du søger lejligheder, huse eller et værelse.

Odense N har en central beliggenhed i forhold til resten af byen, og det er let at komme til og fra bydelen med offentlig transport.

På denne side kan du finde en oversigt over boliger til leje i Odense N.

Vigtige steder i Odense N

Odense N er som sagt domineret af landbrug, og det er derfor ikke så meget geografi at have styr på. Men to pejlemærker er klar hovedvejene Bogensevej og Otterupvej.

Bogensevej strækker sig fra Næsby og forbi Kirkendrup, derefter gennem Næsbyhoved-Broby og ender i Skovs Højrup. Undervejs har man passeret Jernalderlandsbyen Odins Odense og Næsby Stadion. Hvis man bevæger sig lidt væk fra hovedvejen rammer man byen Allesø, som indeholder Allesøhallen, en velbrugt gymnastikhal i Odense N.

I den anden ende har vi som nævnt Otterupvej, der løber fra Strandager og Lumby til Næsby. Det er også af denne vej, man kører hvis man skal til Hans Christian Andersen Lufthavn.

Transport i Odense N

Odense N er en af de største bydele i Odense, og derfor er der også mange muligheder for at komme rundt. Der er både bus, tog og letbane, og man kan også leje en cykel.

Det er dog ikke altid lige nemt at finde ud af, hvordan man kommer fra A til B i Odense N. Derfor har vi lavet en lille guide til transport i Odense N.

Der er mange buslinjer i Odense N, og det er ofte den nemmeste måde at komme rundt på. Du kan finde en oversigt over alle buslinjerne på www.rejseplanen.dk.