Dommervænget, Roskilde - ledige andelsboliger

Få overblik over ledige andelsboliger på Dommervænget i 4000 Roskilde

Se alle andelsboliger til salg i Roskilde lige nu


Dommervænget ligger i Roskilde Kommune


Find andelsbolig i Roskilde

Roskilde er en by med en rig historie og kultur. Byen er kendt for sin status som Danmarks første hovedstad, sin UNESCO-verdensarvsliste-listede Roskilde Domkirke og de velbevarede Skuldelev-skibe, der er udstillet på Vikingeskibsmuseet.

Transportforholdene i Roskilde er gode. Byen er velforbundet med resten af Danmark med både tog, bus og bil.

Roskilde er beliggende på Sjællandsbanen, der med andre togforbindelser forbinder byen med København, Helsingør, og Aarhus. Togstationen ligger i centrum af byen, og der er direkte afgange til de fleste større byer i Danmark. 

Ifølge en opgørelse fra Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF) er de største andelsforeninger i Roskilde følgende:

Andelsboligforeningen Vestermarken

Andelsboligforeningen Vestermarken har mere end 1.000 andelsboliger og er beliggende i det vestlige Roskilde. Foreningen blev stiftet i 1966 og består af en række forskellige boligtyper, herunder rækkehuse, lejligheder og etageboliger.

Andelsboligforeningen Kongehøjen

Andelsboligforeningen Kongehøjen har 600 andelsboliger og er beliggende i det østlige Roskilde. Foreningen blev stiftet i 1967 og består af en række forskellige boligtyper, herunder rækkehuse, lejligheder og etageboliger.

Bydele i Roskilde

Roskilde er inddelt i mange bydele, der hver har deres eget særpræg.

Centrum

Centrum er byens kerne og huser Roskilde Domkirke, Vikingeskibsmuseet, Roskilde Festivalplads og en række butikker, restauranter og cafeer.

Østervold

Østervold er en historisk bydel, der blev bygget i middelalderen. Bydelen er kendetegnet ved sine brostensbelagte gader, bindingsværkshuse og hyggelige stemning.

Vestervold

Vestervold er en moderne bydel, der er kendt for sit livlige kulturliv. Bydelen huser Roskilde Universitet, Roskilde Musikhus og en række gallerier og teatre.

Mere information om Roskilde 

Hvis du søger erhvervslokaler i Roskilde, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i forholdene for erhvervsdrivende i byen. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Roskilde som erhvervsby, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om at drive virksomhed i Roskilde i denne guide: Roskilde: Erhvervsliv med potentiale.