Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Charlottenlund (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

177 m2 andelsbolig til salg i 2920 Charlottenlund

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Charlottenlund, Andelslejlighed byttes, 2920, 5 vær., 177 kvm., boligydelse kr. 8450, andelsvurdering kr. [xxxxx]Vil du bytte din lejelejlighed med en andel?
HAVES: Taglejlighed i attraktiv andelsforening på Strandvejen med Charlottenlund Fort og skov som nabo. Lejligheden ligger på 2. sal og er i to etager. Totalrenoveret og nyistandsat for ca. 2 år siden og består af 5 værelser: Stort køkkenalrum, stor stue, soveværelse, 2 børneværelser, mindre kontor, badeværelse og gæstetoilet. Der er fire altaner - to på hver etage og med havkig fra to af dem. Dertil hører et rummeligt loftsrum og et stort kælderrum til lejligheden.
Andelsværdi inkl. forbedringer 4.624.108 kr. Månedlig boligafgift ca. 8.450 kr. (inkl. aconto vand og varme)
Husdyr er tilladt. Gratis privat parkering og med mulighed for opskrivning til billig leje af privat lukket garage.SØGES: KUN lejelejlighed på Østerbro/Hellerup/Indre by på min. 150 kvm med min. 5 værelser, køkkenalrum og stor altan/terrasse eller egen lille have. Vi foretrækker at lejligheden er totalistandsat eller i rigtig god stand. Månedlig leje max. 20.000 kr. inkl. alt.Lejemålet SKAL være ubegrænset og KUN seriøse henvendelser besvares. Flere billeder af lejligheden fremsendes på mail ved gensidig interesse.