Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Charlottenlund (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

102 m2 andelsbolig til salg i 2920 Charlottenlund

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Charlottenlund, Andelslejlighed byttes, 2920, 3 vær., 102 kvm., boligydelse kr. 5200, andelsvurdering kr. [xxxxx]Kun BYTTE - ingen salg.
Haves: Flot og stor 3 værelses 102 m2 lejlighed i to plan (4 og 5 sal) i Charlottenlund. Mulighed for at etablere et ekstra værelse så den bliver 4 værelses. Lejligheden har desuden 3 altaner og 2 badeværelser!Skøn beliggenhed kun et par minutters gang til Charlottenlund station (hvorfra det tager 15 minutter med S-tog til Nørreport). Lejligheden ligger 400 meters gang til skov og park og 20 minutters gang til vand og strand. Gratis parkering på vejen. Tæt på butikker og indkøbsmuligheder.Sund økonomi og andelsforening. Andelsafgiften er derfor kun 5200 (inkl. aconto varme). Andelsvurdering ca. 1,7 mio inkl. forbedringer. Det er tilladt at have hund og kat i foreningen. Der er fitness center i kælderen.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes: Tilsvarende eller mindre lejlighed tættere på byen (er kun interesseret i beliggenhed på Østerbro, Frederiksberg og København K og tilsvarende andelspris)