Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Hellerup (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

84 m2 andelsbolig til salg i 2900 Hellerup

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Hellerup, Andelslejlighed byttes, 2900, 3 vær., 84 kvm., boligydelse kr. 2894, andelsvurdering kr. [xxxxx]stuen

BYTTE - OG KUN BYTTE!
Vil du have din egen have?Søger større andelsbolig på en af sundvejene i Hellerup med min. 3 gode soveværelser, køkken alrum og stue. Min 110m2. Gerne stuelejlighed med udgang til fællesareal. Ellers ikke højere end 1.sal. Brugbar altan et plus.
Pris omkring de 2 mill og vigtigt at der er en lav boligafgift. Andelsforening skal have sund økonomi.
JEG ER IKKE INTERESSERET I ANDRE LOKATIONER! forslag fra andre områder ignoreres!Har: Lækker lys andelslejlighed i stuen med egen have på 84m2. Der er højt til loftet med to gode størrelser værelser med indbyggede skabe, rummeligt køkken med plads til stort spisebord og stor stue hvorfra der er adgang ud til stor syd vest vendt altan og egen aflukket have. Der er vaskemaskine/tørretumbler, opvaskemaskine og fibernet installeret. Lejligheden er en villa andelslejlighed l i lille forening med i alt 6 andelsboliger. Til huset er der fælles have med trampolin samt stor kælderlejlighed, der kan benyttes til ens gæster. Andelsforeningen har en rigtig god og sund økonomi, ingen swap lån og der afdrages med fastforrentet (meget lille) lån.
Hele lejligheden fremstår i velholdt stand og indflytningsklar. Til lejligheden tilhører også en privat parkeringsplads og kælderrum. Husdyr tilladt. Plantegningen er vejledende. Billeder kan sendes ved relevante henvendelser.
Lejligheden ligger 650m fra Hellerup St på stille villavej. Pris: 2,520.000kr plus forbedringer som ca. er 75.000kr. Lav månedlig boligafgift på 2,894kr plus 800kr a conto for varme/vand. (Vi får altid penge retur hvert år).Lejligheden kommer IKKE til salg, lad derfor venligst være med at spørge om dette!