Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Virum (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

144 m2 andelsbolig til salg i 2830 Virum

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Virum, Andelslejlighed byttes, 2830, 5 vær., 144 kvm., boligydelse kr. 012345

TILBYDESAttraktivt dobbelt funkishus (ejerbolig) på stille og rolig vej beliggende centralt i Virum.Dejlige lyse og regulære rum med højt til loftet og fordelt på 2 plan på i alt 144 m2. Derudover høj og meget anvendelig kælder på 72 m2.

Kvarteret er et charmerende ældre villaområde i ”det grønne område”. Gode muligheder for gå- og cykelture i skov og ved søer. Stueplan indeholder entre, gæstetoilet, køkken/alrum og stue samt kontor/tv-stue.
Direkte udgang til terrasse ved køkken og udgang fra stue til dejlig lukket have med flere solterrasser, græsplæne og flotte staudebede.
1 sal indeholder 3 meget regulære værelser, separat toilet samt badeværelse.
Kælderen indeholder stor entre og mellemgang med opbevaring, viktualierum, fyr- og tørrerum, baderum samt 2 store anvendelige værelser.3 min. gang til S-Tog (22 min. til Østerport hver 10-minut) og mange dagligvarebutikker.
Kort afstand til de populære skoler Fulgsanggårdsskolen, Virum Skole samt Virum Gymnasium. Børnene kan trygt selvtransportere sig til skole, venner, sport og fritidsaktiviteter. Flere børnefamilier på vejen.SØGES
Bytte/mageskifte med andelslejlighed på Frederiksberg, Indre Østerbro, Kbh. K. samt Nørrebro omkring søerne.
Rolig beliggenhed, højt til loftet og med godt lysindfald og god solorientering.
Minimum 4 værelser og minimum 120 m2. Meget gerne altan/terrasse/have. Højst på 3.sal hvis ikke elevator. Veldrevet andelsforening med sund økonomi.