Vejrmøllen, Svenstrup J - ledige andelsboliger

Få overblik over ledige andelsboliger på Vejrmøllen i 9230 Svenstrup J

Se alle andelsboliger til salg i Svenstrup J lige nu


Vejrmøllen ligger i Aalborg Kommune


Hvad er Svenstrup J

Svenstrup J er en bydel i Aalborg kommune, med postnummeret 9230. Bydelen har et areal på ca. 5,4 km2 og en befolkning på omkring 5.000. Bydelen er beliggende i det nordlige Aalborg, og er et af de mest populære områder i byen. Det skyldes blandt andet den store del af natur som omgiver området samt de gode transportmuligheder til Aalborg midtby for pendlere.

Boligsøgning i Svenstrup J

Svenstrup J er et populært område at bo i, og derfor er det også et område med mange boliger. Der er et stort udvalg af forskellige boliger, lige fra lejligheder til huse. Der er også et stort udvalg af forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og budget. Der er også mange forskellige faciliteter, såsom skoler, butikker, restauranter og offentlig transport. Det er derfor et godt sted at bo for både børnefamilier og singler. Flere ejendomsmæglere og andre boligudbydere tilbyder ikke bare boliger til salg, men også adskillige lejeboliger i Svenstrup J.

Vigtige steder i Svenstrup J

Svenstrup J er et stort område, som ikke kun omfatter by, men også marker og naturområder.

Gennem Svenstrup J går Nordjyske Motorvej, også bare kaldt E45. og her på tværs går Hobrovej, som fører bilister fra Ellidshøj til Svenstrup og til sidst Lere Sig, hvor IKEA og Biltema blandt andet ligger i et større industrikvarter med diverse varehuser fra ILVA, Elgigaten, Bauhaus osv.

Hvis man bevæger sig mod vest befinder man sig hurtigt i Godthåb, som har adskillige seværdigheder at byde på. Her finder man blandt andet Godthåb kirke og Godthåb Hammerværk. Derudover finder der også uddannelsesinstitutioner som Godthåbsskolen og Aalborg Planteskolen.

Transport i Svenstrup J

Svenstrup J er godt forbundet med resten af Aalborg og omegn. Der er flere offentlige transportmuligheder, herunder bus og tog. Der er også mange cykelstier, så man kan komme rundt i området på en miljøvenlig måde. Der er også adskillige parkeringsmuligheder, så man kan parkere sin bil, når man skal besøge området.